6. kolo
29.09.2013 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 2:0

Druhou výhru v sezoně má po dnešku na svém kontě Atalanta. Na Atleti Azzurri D'Italia to odskákalo Udinese, které se tu střelecky neprosadilo, a jelikož dvakrát inkasovalo, odjíždí domu s nelichotivým výsledkem 0:2.

Vyrovnaný úvod utkání mohl poprvé narušit v osmnácté minutě ostrostřelec Antonio Di Natale, jenž ale neudržel rovnováhu a nakonec v dobré pozici ani nezakončil. Na druhé straně mohl zakončit rychlý protiútok Denis, brankář Kelava nakonec nemusel zasahovat, neboť rána šla mimo. Udinese postupně přebíralo iniciativu a bylo nebezpečnější. Di Natale nechal hlavou vyniknout Consigliho a další hrozbu zažehnala modročerná defenzíva.

Udine bylo aktivnější, ale do vedení šla paradoxně Atalanta. Těsně před odchodem do šaten se položil do centru Denis a bylo to 1:0. Guidolinovi svěřenci mohli na inkasovanou branku okamžitě zareagovat na začátku druhého poločasu. Bonaventura ve vlastním vápně fauloval a sudí odpískal pokutový kop. Antonio Di Natale si už "šteloval" míč, když v tom si rozhodčí vše rozmysleli a penaltu odvolali. Málo vídaná věc, ale i takové fotbal občas přináší.

Místo kýženého vyrovnání hostí přišla nakonec druhá branka Atalanty. Germán Denis v obležení dokázal přesně vystřelit na zadní tyč a Nerazzurri byli blízko druhému vítězství. Udine mělo v dnešním utkání spoustu smůly. Potvrdilo se to i v poslední šanci, kterou si vypracoval Allan. Zápasu by asi více slušela remíza, takto ale vyhrála Atalanta 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele