11. kolo
03.11.2013 12:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Livorno - Atalanta Bergamo 1:0

Livorno krátce po poledni udolalo jedinou brankou Paulinha Atalantu Bergamo a v boji o záchranu učinilo další důležitý krok. Hosté to dnes měli na Armando Picchi složité, neboť celou hodinu hry hráli bez vyloučeného Carmony.

Diváci, kteří si našli po poledni cestu na livornský stánek Armanda Picchiho nemuseli na první branku čekat příliš dlouho. V 11. minutě předvedli domácí rychlý protiútoku a uvnitř šestnáctky se přesnou střelou prosadil Paulinho - 1:0 pro Livorno. Atalanta se nemohla dostat do tempa, ve 24. minutě sice Del Grosso vypálil, ale jelikož mířil vedle tak Bardi nemusel ani zasahovat. Klíčový moment celého utkání přišel o deset minut později. Carmona uviděl za ostrý skluz druhou žlutou kartu a Atalanta byla v nelehkém postavení.

Livorno mohlo hrát v pohodě, vedlo a navíc hrálo v početní převaze. Na začátku druhého poločasu mohl přidat druhý gól Paulinho, ten obešel Consigliho a zakončoval do prázdné branky, tam se ale zjevil Scaloni a míč odvrátil do bezpečí.

Atalanta ale nehrála špatně, pochopitelně ztráta jednoho hráče v poli byla citelná, nicméně i tak dokázala ohrožovat Bardiho branku. Stoprocentní šanci si ale nevytvořila, naopak dvě minuty před koncem mohl pojistit výsledek Duncan, ale proti byla Consigliho tyčka!

Nerazzurri si v závěru vypracovali slušný tlak, ale ani během pětiminutového nastavení vyrovnat nedokázali. Amaranti zvítězili 1:0 a získali tři body, které se jim budou v boji o záchranu mimořádně hodit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele