36. kolo
08.05.2013 18:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Delfino Pescara - AC Milán 0:4

AC Milán zničilo již sestupující Pescaru a o třetí místo v lize už s velkou pravděpodobností nepřijde. Rossoneri vyřídili domácí Delfíny za hodinu hned čtyřmi brankami. Prosadili se Balotelli, Flamini a Muntari. Nutno podotknout, že AC vyhrálo naprosto zaslouženě, Pescara totiž nepředvedla vůbec nic.

Mario Balotelli vsítil hned dvě branky svého týmu a obraně Pescary dělal pořádné starosti od samotného začátku utkání. Už ve druhé minutě italský reprezentační útočník napálil břevno a za dalších sedm minut už se zapsat do střeleckých análů. Čošič ve vápně fauloval Nocerina a kdo jiný než Balotelli mohl proměnit pokutový kop. Jeho bilance proměněných penalt je opravdu fantastická - 0:1. Hosté byli nadále lepším týmem a vypracovávali si jednou gólovku za druhou. Ve. 33. minutě zvyšovalo AC už na 2:0. Robinhův pas napálil Muntari rovnou z první a Perin byl bez šance!

Převaha Milána byla enormní a platilo to i ve druhém poločase. Robinho sebral míč Zaurimu, našel volného Flaminiho a ten vstřelil třetí gól. Francouzský záložník je ve skvělé střelecké formě, za posledních pět zápasů, které odehrál se trefil čtyřikrát! Milán byl při chutí a za dalších šest minut už to vypadalo s Pescarou hodně zle. Flamini se tentokrát proměnil do role nahrávače, pasem vybídl Balotelliho a Milán vedl vysoko 4:0.

Allegriho svěřenci měli i další šance a zápas mohl skončit mnohem vyšším rozdílem. Jenže Pazzini a Balotelli v dalších šancí selhali a diváci na Stadio Adriatico už další branku neviděli.

Pescara doma nepředvedla vůbec nic a zaslouženě prohrála. AC si díky vítězství pojistilo třetí místo, a pokud večer Fiorentina své utkání nezvládne, definitivně se kvalifikuje do předkola Ligy mistrů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4...FORZA GRANDE AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
Shevchenko

Ty kurzy

Reagovat
freakmarena19

0:2

Reagovat
Pharrell

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pekne Ballo hattrick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele