27. kolo
03.03.2013 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Sieně se opět nedaří, tři body si odváží Atalanta

Stadio Artemia Franchiho v Sieně se dnes rasovat nemohlo - domácí hráči totiž polevili v jejich snaze o výhry, Innocent Emeghara gól nevstřelil a tak se dvakrát prosadili hosté z Bergama. Siena sice není poslední, ale sestup jí nadále přímo hrozí. Orobici jsou jedenáctí.

V toskánské metropoli byla dnes napsána další epizoda pořadu o brzy vstřelených brankách. Jak už to dnes v Serii A bylo zvykem, první gól padl v první desetiminutovce. Ještě neuběhlo ani pět minut a hosté mohli poprvé slavit. Obrana Sieny nevěnoval Bonaventurovi příliš pozornosti, nechala mu čas na narážečku se spoluhráčem i střelu, kterou záložník umístil naprosto famózně - 1:0.

Kolotoč toskánského útoku v podání Sestua, Emeghary a Rosiny se připomněl o chvíli později, ale ani jeden ze tří jmenovaných hráčů se prosadit nedokázal. Brankář Consigli tak mohl zůstat v klidu. Z něj ho už trochu vyvedla střela Rosiny z pětadvaceti metrů, která vůbec neměla špatné parametry.

Nouzi o práci neměl ani jeho protějšek, Gianluca Pegolo. Na něj dotíral Stendardo a po něm Carmona, ani jeden z nich ale nebyl úspěšný. Začátek druhé půle se nesl v obdobném duchu - Germán Denis napálil míč do břevna! O dvacet minut později se už ale jeho spoluhráči mohli radovat - druhou trefou v zápase se blýskl Giacomo Bonaventura. Po skvělé přihrávce již neměl problémy s přesným zakončením, Siena se zlobila.

To bylo ale vše, co dnes udělala, do konce zápasu již nevymyslela nic a nyní bude muset pořádně přemýšlet, jak najít ten správný směr k záchraně. Atalanta může děkovat Bonaventurovi, díky jehož dvěma gólům odjíždí z Toskánska se třemi body v kapse.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele