8. kolo
18.10.2009 15:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Atalanta BC 1:3

První výhru konečně zaznamenala Atalanta Bergamo, která dokázala naplno bodovat s domácím Udinese. Bianconeri byli minimálně vyrovnaným týmem, jenomže je srazily dvě braky ve druhém poločase. Ze stavu 3:1 pro Atalantu se už domácí na nic nezmohli.

Stadion Friuli zažilo dvě rychlé branky. Už ve 4. minutě poslal Atalantu do vedení Tiribocchi, který byl jedním z nejviditelnějších hráčů na hřišti. Udinese na sebe nenechalo dlouho čekat a v osmé minutě vyrovnal Lodi. Domácí akce táhl především Gokhan Inler, jenž byl hodně vidět. Inler nejprve hlavou přestřelil, o chvíli později se dobře obtočil kolem hráče Atalanty, jenomže jeho střelu vyrazil brankář Consigli na roh, ten vzápětí musel zasahovat i po hlavičce Cody. Atalanta mohla před koncem prvního poločasu znovu vést, Tiribocchi ale nedosáhl na míč Valdese.

Po změně stran se opět ujal slova Gokhan Inler, proti němu zasáhl Consigli a o pár minut později tentýž hráč netrefil branku. Udinese drželo míč častěji na svých kopačkách, jenomže Atalanta dokázala vstřelit další gól. Fantastickou ránu, na kterou neměl Handanovič nejmenší nárok, vyslal Valdes a hosté překvapivě znovu vedli. Za další tři minuty bylo domácím ještě hůř, fantastickou ránu číslo 2 vyslal De Ascentis a domácí byli na kolenou - 3:1 pro Atalantu. Zpět do zápasu mohl domácí vrátit Pepe, proti jeho ráně však zasáhl brankář Atalanty. Udine už branku nevstřelilo a Atalanta může slavit první výhru v letošní sezoně.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele