12. kolo
08.11.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - ACF Fiorentina 0:1

Souboj Udinese s Fiorentinou dopadl lépe pro hostující Violu. Ta dokázala využít menší převahu až v 84. minutě zásluhou branky Juana Manuela Vargase. Výhra 1:0 posunula Fiorentinu na čtvrté místo tabulky.

Fiorentina byla v prvním poločase aktivnějším týmem, ale převahu nedokázala gólově zužitkovat. Střela Montoliva ze střední vzdálenosti se mezi tři tyče nevešla a jeho spoluhráč Vargas rovněž nemířil přesně. Udinese také mělo šance, Di Natale z brejkové situace trefil jenom dobře postaveného obránce. Před koncem prvního dějství se natlačil před branku Udine střelec Gilardino, a jen o kousek minul branku.

Spolupráce Di Nataleho a Corradiho málem přinesla po změně stran kýžené "ovoce", nicméně Corradi z dobré pozice hlavou netrefil. Tentýž útočník se pak dožadoval odpískaní pokutového kopu, ale rozhodčí viděl celou situaci jinak. Jak se nakonec ukázalo, kdyby k odpískání došlo, nemohli by se hosté příliš divit.

Každopádně Viola byla lepším týmem a v 84. minutě to potvrdil i výsledkově Juan Manuel Vargas, který se s pomocí " Paní štěstěny" prosadil z přímého kopu. Zvýšit mohl Gobbi, jeho prudká rána však skončila těsně vedle. Udinese ještě v závěru sahalo po remíze, ale skvělý zákrok Freye po šanci Di Nataleho Violu zachránil.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele