4. kolo
20.09.2009 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Parma FC - Città di Palermo 1:0

Cristiano Zaccardo zaznamenal svou první branku v dresu Parmy, čímž zajistil těsnou výhru 1:0 nad Palermem, za které dříve v Itálii rovněž nastupoval.

O osudu utkání bylo rozhodnuto hned po první šanci, která přišla v 17. minutě. Svůj bývalý klub popravil přesnou hlavičkou po centru Lanzafameho obránce Cristian Zaccardo.Parma od té doby převzala kontrolu nad zápasem a vzápětí mohla zvýšit na 2:0, ale Paloschiho chytrá hlavička skončila na břevně. Palermu trvalo více než půlhodinu, než dokázalo přejít před dobře organizovanou obranu soupeře. První střelu si připsal Simplicio, ale míč byl sražen mimo branku. Nádhernou ranou se prezentoval Edison Cavani, ale mezi tři tyče se nakonec netrefil. Největší šanci na vyrovnání měli hostě těsně před koncem prvního poločasu. Mirante propasíroval míč do pokutového území, ale Bertolo z toho nakonec gól nevytěžil. Vypadalo to, že na 2:0 zvýší Panucci, když se po rohovém kopu míč snášel za záda Rubinha, ale palermský brankář nakonec stihl zareagovat.

Do druhého poločasu Zenga nasadil Fabrizia Miccoliho, který se okamžitě dostal do akce a vytvořil dobrou příležitost pro Cavaniho, který ale neuspěl. Vzápětí šel na branku sám Miccoli, ale ztroskotal na Mirantem. Poslední šanci Palerma měl Igor Budan, ale ani jemu se nepodařilo vyrovnat, a proto všechny tři body zůstávají doma.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele