7. kolo
04.10.2009 20:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Città di Palermo - Juventus FC 2:0

Večerní duel mezi Palermem a Juventusem dopadl překvapivě lépe pro domácí Palermo, které v celku snadno přehrálo Starou Dámu 2:0. Sicilský klub rozhodl o zisku tří bodů v prvním poločase, kdy se za Buffonova záda trefili Cavani a Simplicio.

V prvním poločase byli domácí jasně lepším celkem, první pokus vyslal na Buffona Fabrizio Miccoli, ale Buffon jeho střelu vyrazil. Miccoli o chvíli později připravil velkou příležitost pro Cavaniho, který neuvěřitelně netrefil prázdnou branku. Gólové parametry měla i střela vyslaná Cassanim, naštěstí pro hosty byla zablokována obranou. Aktivita domácích pokračovala i nadále, Bresciana vychytal Buffon, ovšem ve 36. minutě už byl italský reprezentační brankář bez šancí. Cavani totiž trefil prudce míč přesně do míst, kde neměl Buffon žádný nárok - 1:0. O chvíli později to vypadalo se Starou Dámou ještě hůře, na Miccoliho zahraný přímý kop dobře zareagoval Simplicio, který před Buffonem změnil směr střely a zvýšil na 2:0 pro domácí Palermo. Při této brance navíc zůstala obrana Juventusu úplně stát. Bianconeri měli v prvním poločase pouze jednu šanci, při které brankář nemusel zasahovat.

Juventus se zlepšil až ve druhém poločase, Amauriho dělovka skončila těsně nad brankou, a totéž se dá říci i o hlavičce dánského středopolaře Poulsena. Starou Dámu ochránil před další brankou výtečný Buffon, který dobře zasáhl proti průniku Miccoliho. Někdejší hráč Juventusu si položil hostujícího obránce, ale na Buffona pak nevyzrál. V 62. minutě se vyznamenal excelentním zákrokem Rubinho, proti přímému kopu Diega vytáhl skvělý zákrok, čímž udržel dvoubrankové vedení svého celku. S další šancí přispěchalo opět Palermo, Cavani se kličkou zbavil obránce, ovšem následná střela byla hodně nepřesná. V 76. minutě se dostal na hřiště i český reprezentant Zdeněk Grygera, ale průběh utkání už Juventus nezvrátil.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-2(Micolli,Cavani-2x laquinta)

Reagovat
JuveIt

0:2. Diego, Camoranesi.

Reagovat
smazaný uživatel

37 minuta 1:0 Edison Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

42 minuta 2:0 Fabio Enrique Simplicio

Reagovat
smazaný uživatel

POLOČAS 2 - 0

Reagovat
smazaný uživatel

KONEC 2 - 0

Reagovat
JuveIt

Tenhle zápas nám prohrál Ferrara a jeho stupidní střídání.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele