35. kolo
24.04.2010 20:45 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Città di Palermo - AC Milán 3:1

Palermo doma přejelo AC Milán a přiblížilo se k zisku čtvrtého místa, naopak Rossoneri si komplikuji bronzovou příčku, která ještě znamená přímou účast v základních skupinách Ligy mistrů. Do sítě Milána se trefili Bovo, Hernandéz a Miccoli, jediný úspěch hostí zaznamenal Seedorf.

Milán vstoupil do utkání katastrofálně a brzy prohrával 2:0. Zahrávaný rohový kop propadl na zadní tyč, kde stál nikým nehlídaný Cesare Bovo, který poslal Palermo do vedení - 1:0. O chvíli později se v pokutovém území v klidu prosadil Abel Hernandéz a nechytatelnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Až inkasované dvě branky Milán jakžtakž probudili, Huntelaar zády k obraně se uvolnil, jenže jeho střela šla do míst, kde byl připravený Sirigu. Nebezpečná byla rovněž Pirlova dalekonosná rána, s tou měl Sirigu mnohem větší problémy a s vypětím všech sil vytěsnil na rohový kop. Milán se nadále pokoušel o snížení, Huntelaar tentokrát mířil vedle, a když se neujala volej Seedorfa skončil první poločas dvoubrankovým vedením Palerma.

Rossoneri šli do druhého poločasu s nadějí, že se jim podaří vstřelit rychlý gól a tím se znovu dostanou do zápasu. To se Milánu skutečně povedlo, v 55. minutě snížil na 2:1 Clarence Seedorf a utkání dostalo nový náboj. Tento výsledek ale dlouho nevydržel, zpět vrátil dvoubrankové vedení na stranu Palerma Fabrizio Miccoli, uvnitř pokutového území krásně obstřelil obranu i s Didou a bylo to 3:1. Milánska obrana nadále kolabovala, pastoreho stoprocentní tutovku skvěle zlikvidoval Dida a brazilský brankář se činil i v dalších útočných šancích Sicilanů. Leonardovi svěřenci toho moc nepředvedli, Inzaghi sice dal gól, ale byl mu "typicky" odmáván ofsajd. V 88. minutě vypálil Pirlo a míč jen tak tak neskončil v síti. Palermo výsledek v klidu uhájilo a zaslouženě vyhrálo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

ac mrdky jak svin!hahahhahahah

Reagovat
smazaný uživatel

AC vonku slabo hrá..tipujem 10

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele