24. kolo
14.02.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Atalanta BC 0:0

Záchranářský duel mezi domácí Catanií a Atalantou vítěze nepoznal. Na své si nepřišli ani fanoušci, kteří za devadesát minut hracího času neviděli jedinou branku. Větším vzrušením bylo vyloučení Belliniho v průběhu druhého poločasu. Konečná remíza 0:0 pro oba celky nic neřeší.

Úvod utkání přitom nenapovídal bezbrankové remíze, Ciro Capuano velmi nebezpečně prověřil Consigliho a na druhé straně sehráli hosté dobře rohový kop, po kterém si Silvestre málem vstřelil vlastní branku. Atalanta byla blízko úvodní brance i po ráně Amorusa, proti té musel Mariano Andujar vytáhnout perfektní zákrok. Andujar byl vidět i o chvíli později, to dokázal zneutralizovat střelu Ferreiry Pinta a činil se i Consigli, jenž vyzrál na Maxiho Lopéze.

Po změně stran se prezentoval domácí Morimoto nepříliš povedenou střelou, za to povedená byla hlavička Doniho, ten málem překvapil Andujara, který musel konečky prstů zažehnat pokus na rohový kop. Tentýž brankář bez problému lapil další ránu Ferreiry Pinta. V 74. minutě přišla velká komplikace, hráč Atalanty Bellini obdržel druhou žlutou kartu a domácí měli možnost přesilové hry.

Hra v závěru explodovala a výsledkem byla potyčka obou celků. Za všechno mohl údajně mylný verdikt rozhodčího, který nařídil místo penalty jen volný přímý kop. Ačkoliv byli emoce obrovské, další červená karta nepadla. Utkání pak dospělo do svého konce.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele