27. kolo
07.03.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - Udinese Calcio 0:0

V Bergamu dospěl zápas mezi Atalantou a Udinese k nicneřešící bezbrankové remíze, obě mužstva tak zůstávají na sestupem ohrožených místech.

Zejména z pohledu Udinese překvapivou bitvu o záchranu zahájil zajímavým volejem Jaime Valdes, ale nezamířil přesně. Na Samira Handanoviče se poté řítil v akci jeden na jednoho Ferreira Pinto, ale hostující gólman ho zneškodnil. Ve 23. minutě musela Atalanta poprvé střídat, Talamonti si natáhl sval a na hřiště vyběhl Bianco. Do protiútoku se vydal v prvním poločase Pepe, ale jeho pokus zastavilo tělo gólmana Consigliho.

Po změně stran se už muška střelců o něco zlepšila, Simone Tiribocchi ale střelou z hranice vápna olízl tyč, Pepeho rána na druhé straně byla tečována mimo branku. Nešťastný den si vybral Mauricio Isla, jenž na hřišti pobyl jen čtvrthodiny a musel znovu střídat, také on si natáhl sval.

Di Natale trestný kop se sice točil do branky, ale netrefil ji. Dalekonosný pokus Flora Florese likvidoval Consigli. A když už nepadl v Bergamu gól, viděli diváci alespoň červenou kartu, kterou si vysloužil střídající Bianco. Ten nepříjemně atakoval Sancheze a musel předčasně opustit hřiště. V nastaveném čase ještě Sanchez přihrával Asamoahovi, ale ten na míč nedosáhl.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele