9. kolo
25.10.2009 15:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Atalanta BC - Parma FC 3:1

První domácí vítězství přichystali svým fanouškům fotbalisté Atalanty Bergamo, kteří porazili ve slušné formě hrající Parmu 3:1. Skóre utkání otevřel z pokutového kopu Valdes, ve druhém poločase zvýšili Tiribocchi a Peluso. Čestný úspěch hostů v podobě snižující branky zaznamenal mladíček Paloschi.

Ve 28. minutě se ocitl ve velké šanci Tiribocchi, který si zpracoval dlouhý nákop, zbavil se brankáře, ale již nedokázal usměrnit míč do branky, která byla kryta domácími zadáky. Klíčový moment nastal před koncem prvního poločasu. Obránce Panucci zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Valdes a s přehledem jí proměnil - 1:0 pro Atalantu. To bylo v prvním poločase vše, do druhé půle vstupovala Parma s odhodláním vyrovnat a pokusit se skóre obrátit ve svůj prospěch.

Jenomže nástup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. Padoin po pravé straně přesně odcentroval na hlavu Tiribocchiho, jenž poslal míč k pravé tyčce branky - 2:0. O pár minut později mohlo být s Parmou ještě hůře, Tiribocchiho ránu nadvakrát vyrazil Mirante, jenomže to nebyl konec. Míč se totiž dostal k úplně volnému Padoinovi, který z neuvěřitelné pozice neuvěřitelně přestřelil prázdnou branku. Tato zahozená šance mohla domácí hodně mrzet, protože soupeř o chvíli později snížil na 2:1. Na rohový kop si totiž úspěšně naskočil Alberto Paloschi. Poslední slovo však měla domácí Atalanta, po dalším rohovém kopu jenom lehce ťuknul do míče hlavou Peluso a bylo to 3:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele