5. kolo
23.09.2009 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - Calcio Catania 0:0

Nepříliš povedenou premiéru zažil na lavičce Atalanty Bergamo trenér Antonio Conte. Jeho svěřenci doma na stadionu Azzurri jen remizovali 0:0 s Catanií. U domácích i nadále pokračuje střelecká krize.

V Bergamu se nehrál nikterak líbivý fotbal, první šanci měl hostující Gennaro Delvecchio, jeho hlavičku báječně zlikvidoval brankář Consigli. Domácí playmaker Cristiano Doni měl také dobrou příležitost, včas ho zastavil dobrým obranným zákrokem Spolli. S Valdesovo střelou si zase poradil brankář Andujar. Když to nešlo herně, tak se Catania snažila vymodlit pokutový kop, výsledkem však byla pouze žlutá karta pro Delvecchia.

Ve druhém poločase z dobré pozice minul Guarante a v 66. minutě předvedl skvělý zákrok Andujar po ráně Doniho z přímého kopu. Domácí měli i štěstí, Spolli nastřelil brankovou konstrukci a Delvecchia zastavil až praporek pomezního sudího. S ubývajícími minuty se snažili oba celky strhnout vedení na svoji stranu. Morimoto trefil z voleje boční síť a Tiribocchiho vychytal Andujar. Konečná remíza 0:0 je pro oba celky zasloužená.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele