29. kolo
21.03.2010 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Atalanta BC - AS Livorno 3:0

Atalanta v záchranářském souboji rozdrtila Livorno a odsoudila ho na poslední místo tabulky, které po dlouhých měsících opustila Siena. Na Stadio Azzurri d'Italia se trefovali Padoin, Chevanton a Ferreira Pinto.

Dnes se v Bergamu jasně hrálo o šest bodů a remíza byla pro obě strany málo. Dobrý start zaznamenala Atalanta, jenž šla ve 13. minutě do vedení. Nicola Amoruso se odpoutal od obránce, přihrál Chevantonovi, jehož střela sice byla vyražena a dorážející Padoin již míč dostal za brankovou čáru.

Vedení mohl navýšit Jaime Valdes, ale přestřelil. Rubinha pak zaměstnal nebezpečným trestným kopem Chevanton, na druhé straně stáhl míč z hlavy Perticone po rohu De Gennara Consigli. Těsně před pauzou si mohli domácí pojistit důležité vedení, ale Chevanton zblízka hrozivě minul.

Velkou šanci měla Atalanta také krátce po změně stran, ale i Thomas Manfredini zklamal, hlavičkou branku netrefil. Orobici se nakonec druhého gólu dočkali po deseti minutách druhé půle, Guarente prostrčil na Chevantona a ten přesnou ranou skóroval. A když krátce nato zvýšil už na 3:0 Ferreira Pinto, který byl úplně sám na zadní tyči a poslal do branky centr Guarenteho, bylo o vítězi rozhodnuto.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele