4. kolo
20.09.2009 15:00 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

AS Bari - Atalanta BC 4:1

Neporazitelnost si stále drží fotbalisté Bari, letošní nováček tentokrát smetl Atalantu Bergamo 4:1. Hosté se tedy nadále trápí, jediným pozitivem je jejich první vstřelená branka v letošním ročníku Serie A, postaral se o ní Bellini.

Bari začalo utkání skvěle, už po deseti minutách svítilo na ukazateli skóre 2:0 pro domácí. Už po 30 sekundách varoval hostující obranu neproměněnou hlavičkou Barreto. Obrana Atalanty však varování nebrala vážně, první branku vstřelil už v 7. minutě Emanuel Benito Rivas, který se trefil opravdu parádně do horního rohu branky. O dvě minuty později napravil svoje předchozí zaváhání Barreto, jenž vstřelil druhou branku chytrý obloučkem přes Consigliho.

Smršť domácích fotbalistů pokračovala, Barreto nacentroval na Rivale, brankář Consigli ale vytáhl famózní zákrok. V prvním poločase neviditelná Atalanta inkasovala do poločasu ještě jednou. Opět v tom měl prsty dobře hrající Barreto, jenž svojí přihrávkou mezi obranu vybídl Alvareze - 3:0.

Po změně stran se Atalanta zlepšila, ale domácí hráli skvěle. Bari mohlo brzy vstřelit čtvrtou branku, protože mělo možnost pokutového kopu. Consigli ale střelu Barreta chytil. V 61. minutě ale další pohromu neodvrátil, Donati si vyměnil míč s Meggiorini a bylo to 4:0. Atalanta nejenže neměla před tímto utkání ani bod, ale také žádný vstřelený gól. Ten se podařilo vstřelit až v 84. minutě zásluhou Belliniho. Z konečného výsledku 4:1 jsou pochopitelně domácí naprosto spokojeni.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele