17. kolo
24.02.2010 18:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - AC Milán 1:2

Velké štěstí mělo v dohrávaném utkání ve Florencii Milánské AC. Rossoneri zvítězili nad Fiorentinou 2:1 a jsou zpátky v boji o titul neboť ztráta na vedoucí Inter Milán je "jen" čtyřbodová. Milánští rozhodli zápas až v poslední desetiminutovce, kdy se trefili Huntelaar a Pato, domácí vedli brankou ex-milánského Gilardina.

První branka utkání padla ve 14. minutě a nutno podotknout, že domácí to sehráli výborně. Vargas přihrál uvnitř pokutového území nahoru na Jovetiče, tomu rána z první nesedla, nicméně Gilardino stál před brankou a nepovedenou střelu doručil na místo určení - 1:0 pro Fiorentinu. Gilardino se tak trefil proti svému bývalému zaměstnavateli. Milán se pokoušel o co nejrychlejší vyrovnání, Ronaldinhův přímý kop bez potíží zlikvidoval Frey. Na druhé straně zase neposlední chvíli zabránit Alessandro Nesta ve skórování Gilardinovi.

Viola zlobila obranu Milána i nadále, Abbiati velmi dobře zasáhl proti přihrávce Marchionniho, která jistě směřovala na Keirrisona. Celá situace vznikla díky chybě českého zadáka Marka Jankulovského. Abbiati si připsal další důležitý zákrok po střele Mongolova. Rossoneri potřebovali útočit, proto se Leonardo rozhodl ke střídání, na hřiště poslal Nizozemce Huntelaara a tento tah se brzy velmi vyplatil.

V 81. minutě se hosté dočkali vyrovnání, právě střídající Huntelaar si narazil míč s Ronaldinhem a s přehledem překonal Freye - 1:1. Viola mohla znovu vést, Montolivo sólo utnul až Thiago Silva, domácí se přitom dožadovali odpískání pokutového kopu. Penalta se nekopala a branka nepadla ani po velké šanci Keirrisona, opět se skvěle předvedl Abbiati.

V nastaveném čase potvrdil Ronaldinho roli nejlepšího nahrávače v Serii A, ale především vstřelil rozhodující branku brazilský kolega Alexandre Pato. Ronaldinho poslal nadýchaný oblouček a Pato z první propasíroval míč za záda nešťastného Freye, Pato nasadil brankáři Fiorentiny potupné jesličky - 2:1 pro AC Milán.

Konečný výsledek je pro Fiorentinu celkem krutý, v zápase rozhodně nevyhrál ten lepší, ovšem hraje se na branky a těch dal Milán o jednu víc.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AC Miláno musí rýchlo zabudnút´ na zápas s Palermom a musí naviazat´ na dobré výsledky.

Výsledok zápasu ACF Fiorentina 1-2 AC Milán

Góly:Gilardino

Ronaldinho

Borriello

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ale na kdy se to odlozilo ??

Reagovat
smazaný uživatel

Jáááj aká smola tak som sa tešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ziisk-tiip se nyní předvádí ve svém zcela novém kabátě. Tipy na sportovní příležitosti dávají jednak admini stránek, ale nově i uživatelé. Dále máte možnost vyměňovat si názory na sázky a sportovní dění s dalšími uživateli. Stovky registrovaných návštěvníků svědčí o tom, že to skvěle funguje a výsledky jsou znát. Ziisk-tiip Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZIISK-TIIP CZ

JEN JEDNO I

Den 22.1.

Výherní kurzy: 1,65 1,51 2,75 1,6 2,1 1,55

Nevýherní kurzy: 2,1 1,6

Den 21.1.

Výherní kurzy: 2,2 1,5 4,1 1,34 1,9 1,38

Nevýherní kurzy: 2,1 1,8

Reagovat
vanGomm

Tipuji vyrovnané skóre tedy X.

Reagovat
smazaný uživatel

nehra dneska Ac pohar s Udinese?

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 -- Vargas, Pirlo, Ronaldinho, Gilardino.

Reagovat
smazaný uživatel

kuwa ted su z toho taky zmatené... sak hraje AC - Ud. ne.. ?!

Reagovat
smazaný uživatel

jak muzou hrat dneska s ud kdyz hrajou s fiorentinou? ja jsem z toho paf...

Reagovat
smazaný uživatel

neska hraju pohar

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA FIORENTINA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ACF Fiorentina 1 - 2 AC Milán

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

chudak pato na te prave strane tam je uplne utonej!!! dihno dnes zase vykon o nicem a bonera mu tam taky vubec nepomuze... neda centr a nenabiha po kridle. libi se mi pirlo posledni dobou sel nahoru jsem zvedavej co se v druhe puli zmeni ale nevim nevim jednou bych dihna vystridal dal tam pata a beckse napravo

Reagovat
GEGE

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

Reagovat
GEGE

Od Bonery nečekám,že tam bude lítat jako Antonini přeci jenom je to stoper navíc na levo hraje snad po druhé...Dinho klasika no ale zase dvě asistence...

Reagovat
panca

by me zajimalo kolik uz ma asistenci? je neskutecne produktivni

Reagovat
GEGE

Abbiati do repre

Reagovat
GEGE

Hodně štastná výhra.Výkon hrozný ale klíčová byla efektivita a výkon golmanů.Abbiati skvěle podržel zatímco Frey moc ne.S výkonem sice nejsem spkojený ale 3 body jsou doma.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak nak hrali hrozne...ale hrozne to preju huntelaarovi snad bude dostavat vic sanci...sem rad ze uz to je "jen" o ctyri body

Reagovat
Francesco Totti AS

zklamání

Reagovat
Shevchenko

JSME ZPĚT !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!! vyhrajem titul jedem hosani

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele