8. kolo
21.10.2007 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Città di Palermo 1:1

Udinese mělo v utkání s Palermem znatelně navrch a určitě mělo na to, aby sebralo všechny tři body, ale hlavně kvůli mizerné koncovce na něj zbyl jen jeden.

Domácí začali velkým tlakem, v sedmé minutě pálil po rohovém kopu z voleje Di Natale a parádní zákrok musel vytáhnout Fontana. Udine úvodním minutám dominovalo, Asamoah trefil boční síť, ale v 17. minutě stadión zmrazil hostující Amauri. Bresciano obral soupeřova obránce, poslal kolmici na Amauriho, ten unikl ofsajdové pasti a z úhlu překonal Handanoviče - 0:1.

Udinese bylo dál lepší, ale v koncovce stále stejně tristní a po přestávce tak málem inkasovalo podruhé. Do brejku utekl Caserta, ale Rinaudo po jeho centru nehlavičkoval přesně. Na druhé straně pálil z dálky Dessena a gólman Palerma měl co dělat, v 65. minutě už ale kapituloval. K sólu se nadechl ghanský talent Asamoah Gyan, obešel dva obránce a propálil Fontanu - 1:1.

Udinese mohlo vyhrát, ale muselo by proměňovat alespoň stoprocentní šance. Jednu takovou spálil Asamoah, když zblízka překopl prázdnou branku, další měl Dossena, jenž z pár metrů trefil boční síť. Palermo mohlo opět trestat, ale s ránou Amauriho si Handanovič poradil. Hosty se Sicílie to ale mrzet nemusí, i tak získali bod, který má vzhledem k průběhu zápasu cenu zlata.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele