3. kolo
16.09.2007 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Parma FC - Cagliari Calcio 1:1

Parma se opět nedočkala a ani na třetí pokus nevyhrála. To Cagliari na svém kontě už jednu výhru má a zatím se pohybuje v horní polovině tabulky.

Cagliari se na stadionu Ennia Tardiniho dlouhodobě nedaří a z dvanácti návštěv si do neděle odvezlo pouze dva body. První velkou příležitost měl domácí Dessena, ale nastřelil pouze brankáře Fortina. Blízko ke vstřelení úvodní branky byl poté Morrone, jehož hlavička po centru Reginalda jen těsně minula levou tyč. První poločas patřil Parmě, udeřilo však na druhé straně. Parolův trestný kop z dlouhé vzdálenosti se k překvapení všech odrazil od tyče a Matri už měl snadnou pozici - 0:1.

Po změně stran pálil jen těsně mimo Corradi, vyrovnání poté měl na kopačce Castellini. Ten si postavil míč na penaltový puntík po faulu Bianca na Morroneho, v rozhodujícím okamžiku ale selhal a nastřelil pouze Fortina. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali v 72. minutě, kdy po výtečné práci Cigariniho chladnokrevně zakončil Corradi - 1:1.

Parma byla lepším týmem, zasloužila si vyhrát a v závěru si připravila dvě vynikající příležitosti. Po pohledné individuální akci Reginalda se vyznamenal Fortin a střídající Parravicini pak v samém závěru mířil z ideální pozice mimo.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele