3. kolo
16.09.2007 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - AS Livorno 1:1

Livorno se vzpamatovalo po dvou vysokých porážkách a ze hřiště janovského FC si odváží bod za remízu 1:1. Ani ten mu ale nepomohl k odlepení se z poslední příčky ligové tabulky.

Domácí do dneška čekali dvanáct let na branku vstřelenou v nejvyšší soutěži a čekání mohl v desáté minutě ukončit Milanetto. Po faulu Grandoniho na Borriella byla nařízena penalta, janovský záložník však nastřelil pouze břevno. Neproměněný pokutový kop domácími otřásl a v následujících minutách měli více ze hry fotbalisté Livorna. Vidět byl především Tavano, který v ideální pozici minul svatyni.

Hosté v dobém výkonu pokračoval i po změně stran a v 50. minutě vytáhl Rubinho famózní zákrok proti trestnému kopu Lovisa. Livorno se zasloužené odměny dočkalo v 53. minutě. To Pasquale pronikl přes polovinu hřiště, v pokutovém území ho na zem poslal Bega a penalta se kopala také na druhé straně. Míč si postavil Tavano a bez problémů dal svůj první gól po návratu do italské nejvyšší soutěže - 0:1.

Radost hostujícím fotbalistům ale příliš dlouho nevydržela. V 57. minutě našel Rossi centrem Borriella a bývalý útočník AC Milán bleskově srovnal na 1:1. O tři minuty později mohl dokonalý obrat završit Di Vaio, Amelia se však překonat nenechal. Skóre se až do samého závěru už nezměnilo, to samé se nedá říci o počtu hráčů na hřišti. Po druhé žluté kartě museli předčasně pod sprchy Vidigal a Jurič.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele