33. kolo
13.04.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Empoli FC - FC Parma 1:1

Další ze záchranářských duelů byl k vidění na stadionu Carla Castellaniho, kde hraje své domácí zápasy Empoli. To si v zápase rozdělilo body s FC Parmou za remízu 1:1. Za Empoli se trefil ve 30. minutě Sebastian Giovinco, bohužel to byla pro domácí jen vyrovnávací branka. Už v 7. minutě totiž otevřel skóre utkání Cristiano Lucarelli.

Oba týmy se před utkáním nacházeli ve špatné pozici a oba týmy potřebovali nutně bodovat. Úvod poločasu patřil hostům. V 7. minutě utkání odcentroval Andrea Gasbarroni a hlavou se trefil Cristiano Lucarelli. Pro domácí fotbalisty mohla přijít vzápětí další pohroma. Na 2:0 mohl zvýšit ve své druhé šanci znovu Cristiano Lucarelli. Luca Cigarini přihrál Lucarellimu, který vypálil z první, avšak jen těsně minul.

První vážnější situaci musel řešit brankář hostí Bucci až po nebezpečné střele z přímého kopu Sebastiana Giovinca. Stejný hráč už byl ve 30. minutě úspěšnější. Sebastian Giovinco prokličkoval mezi dvěma hráči Parmy a pravačkou poslal míč do šibenice – 1:1.

Vrátit vedení na stranu Parmy mohl Luca Cigarini. Jeho dobře zahraný volný přímý kop vytáhl skvělým zákrokem brankář Empoli Balli. Do konce utkání už se hrálo opatrně. Ani jeden z týmů nechtěl vyrobit chybu, což se podepsalo na závěru utkání. Empoli remizovalo doma s Parmou 1:1 Situace obou týmů se nezlepšila, a tak se dá očekávat boj o záchranu do posledního kola.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro Parmu to je velmi důležitý ale zároveň těžký zápas. Nejdůležitější bude toto utkání neprohrát. Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tak. Ale stále ještě není pro FC Parma nic jistého.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele