35. kolo
27.04.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Citta di Palermo - Atalanta Bergamo 0:0

V souboji mezi tabulkovými soupeři, Palermem a Atalantou, branka nepadla. Obě strany sice měly několik slibných příležitostí, ale ani jednu nevyužily. Poslední vzájemný zápas na Stadio Renzo Barbera skončil lépe pro Atalantu, která vyhrála 3:2 a Palermo tedy mělo o důvod víc, proč vyhrát.

Do první šance se dostali domácí po zaváhání Guaranteho, jenž omylem přihrál Miccolimu, který okamžitě poslal centr na rozběhnutého Edisona Cavaniho. Uruguayec ovšem zklamal, když nedokázal zkrotit míč a šance přišla vniveč.

U další šance Palerma byl opět Miccoli, který nejprve obešel několik protihráčů a nádherným lobem překonal brankáře Coppolu. Míč ale bohužel trefil břevno. O chvilku později zahodil další šanci Cavani, jehož "rybička" skončila mimo. Také Atalanta v první půli zahrozila. Andrea Barzagli ale se štěstím zastavil rozběhnutého Ferreiru Pinta, jenž šel po přihrávce od Doniho sám na brankáře.

Ve druhém poločase bylo k vidění ještě méně šancí. Jedinou nebezpečnější měl hostující kapitán Doni, ale brankář Coppola jeho pokus zlikvidoval. Žádné větší vzrušení již diváci neviděli a utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele