15. kolo
08.12.2007 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Citta di Palermo - ACF Fiorentina 2:0

Palermo na domácím hřišti přehrálo tápající Fiorentinu a po nevydařených zápasech s Catanií a Juventusem se vrací do optimální formy. Domácím výrazně pomohlo, že hosté dohrávali závěrečnou dvacetiminutovku o deseti.

Bylo vidět, že poslední dvě nevydařená utkání hodili hráči Palerma za hlavu a do svého soupeře se pustili hned od začátku. Už v úvodních minutách si vypracovali řadu šancí. Převahu zužitkoval v 17. minutě Fabrizio Miccoli, který se po Amauriově pasu přes obranu dostal tváří v tvář Freyovi a s přehledem zakončil.

Ani Fiorentina nezůstala zkrátka a dělala problémy domácí obraně, hlavně Adrian Mutu svou dravou hrou dělal vrásky na čele brankaři Fontanovi, který poté, co se několikrát s Mutuem dostal do souboje jeden na jednoho, musel důrazně domluvit své obraně.

Snažení se o vyrovnání však Fiorentině v 68. dosti zkomplikovalo zranění Alessandra Gamberiniho. Ten musel ze zápasu odstoupit, komplikace však byla v tom, že trenér Cesare Prandeli už předtím vyčerpal všechna tři střídání, Viola tak musela posledních dvacet minut dohrávat nechtěně o deseti.

Výhru Palerma potvrdil v 80. minutě Simplicio. Po krásné sólové akci za sebou nechal hned dva obránce Fiorentiny a lehce obhodil brankaře Freye. Hráči Violy už s výsledkem o deseti nic udělat nedokázali a tři body tak zůstaly na Sicílii.

Autor: Vít Nohejl / www.soccernet.com, www.channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele