7. kolo
06.10.2007 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 0:0

Hodně smolné utkání sehrála Atalanta. Proti Udinese byla jednoznačně lepším týmem, nedokázala však proměnit ani jednu ze svých šancí a po bezbrankové remíze zůstává v tabulce za svým sobotním soupeřem.

Udinese před týdnem jasně přehrávalo Parmu a zásluhou špatné koncovky o své výhře rozhodlo až v poslední minutě, tentokráte to byl právě tým Tomášů Zápotočného a Sivoka, který tahal za výrazně kratší konec. Již ve třetí minutě pálil Langella a Handanovič musel poprvé předvést své umění. Hostující brankář se znovu vyznamenal ve 20. minutě, kdy si poradil s hlavičkou Tissoneho.

Atalanta pokračovala v tlaku. Tissoneho střelu skvěle zneškodnil Handanovič, další rána Langelly šla těsně mimo. Až poté se ke slovu dostali také hosté - Coppolu svým trestným kopem zaměstnal Pepe. Tissone s Langellou si v útoku skvěle rozuměli a těsně před odchodem do kabin spálil prvně jmenovaný obrovskou šanci, když nedokázal trefit bránu z hranice malého pokutového území.

Po změně stran se obraz hry změnil, Atalanta nedokázala udržet nasazené tempo a Handanovič si mohl oddechnout. Přesto jednou zachránil svůj tým. Deset minut před koncem dostali domácí po střetu Lukanoviče s Pellegrinem výhodu pokutového kopu, Zampagna však svůj pokus namířil pouze do břevna.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele