22. kolo
09.02.2008 18:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 2:2

Zápasy Atalanty s Fiorentinou končí výsledky 2:2, čtyřbrankové představení s dělbou bodů na konec mezi těmito dvěma celky bylo k vidění již potřetí v řadě. Remíza je ztrátou především pro hostující celek.

V úvodu utkání neproměnil obrovskou šanci Muslimovic a domácí tento fakt mohl dvojnásobně mrzet ve 29. minutě. To Montolivo vyslal do šance Pazziniho a bývalý hráč Bergama otevřel skóre. Z úcty ke svému někdejšímu klubu se Pazzini ze svého šestého zápasu v sezoně neradoval.

Odpověď Atalanty byla blesková. Už o minutu později se po rohovém kopu dostal míč k Muslimovicovi a ten ranou pod břevno zajistil vyrovnání - 1:1.

Muslimovic byl hodně aktivní a po faulu na něho dostal žlutou kartu Ujfaluši, který tak bude muset vynechat příští zápas. Ještě do přestávky mohl vedení na stranu Violy znovu strhnout Kuzmanovic, po zaváhání Langelly ovšem pálil slabě.

Druhý poločas odstartoval nepřesnou střelou Pazzini, jemuž v útoku chyběl parťák Adrian Mutu. Franco Semioli kvůli zranění přišel o přátelský zápas proti Portugalsku, v sobotu už ale byl fit a v 60. minutě dal dokonce branku. Situaci mu svým centrem připravil Kuzmanovic a Semioli se mohl radovat z pátého zásahu sezony - 1:2.

Atalanta vrhla všechny síly do útoku a po neproměněné šanci Inzaghiho se nakonec dočkala v poslední minutě. Akci začal Inzaghi, Muslinovic si vyměnil míč s Tissonem a ze šesti metrů rozhodl u dělbě bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten gol v posledni minute mi taky pekne nasral...mel jsem vsazeny presny vysledek 1:2 a diky tomu jsem prisel o 32 tisic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele