38. kolo
18.05.2008 15:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

AC Siena - Citta di Palermo 2:2

Siena díky dvěma brankám Massima Maccaroneho překonala klubový rekord v počtu dosažených bodů v Serii A. Utkání sice skončilo 2:2, ale Sieně stačil i bod. Nový klubový rekord tedy čítá 44 bodů.

Siena začala velmi dobře a již ve druhé minutě se ujala vedení. Massimo Maccarone přelstil ofsajdovou past a krásnou přihrávku Christiana Riganò zkušeně poslal podél Federica Agliardiho. Palermo dokázalo vyrovnat o dvaadvacet minut později. Srbský talent Boško Jankovič si naběhl na kolmou přihrávku Roberta Guany a ránou ke vzdálené tyči nedal Eleftheropoulosovi šanci. O chvíli později podržel Palermo Federico Agliardi, když vyrazil Maccaroneho přímý kop. Nicméně hosté dokonali otočení zápasu ve 30. minutě. Nikým nehlídaný Fabrizio Miccoli s přehledem hlavou překonal řeckého brankáře.

Na začátku druhé půle orazítkoval Christian Riganò břevno Agliardiho branky po rohovém kopu Houssineho Kharji. Na druhé straně velmi dobře zahrál přímý kop Fabrizio Miccoli, ale Dimitros Eleftheropoulos byl připraven. Ovšem Siena si přeci jenom došla za novým rekordem. Massimo Maccarone udělal vítr v obraně Palerma. Nejprve jednoduše obešel Cristiana Zaccarda, poté předběhl i Leandra Rinauda a následně chladnokrevně poslal míč do brány.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele