3. kolo
15.09.2007 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AC Siena - AC Milán 1:1

AC Milán nepotvrdil roli favorita a v lehce oslabené sestavě jenom remizoval v Sieně. Ta vedla od 24. minuty zásluhou Maccaroneho, alespoň bod pak favoritovi zachránil až v poslední minutě Nesta.

Hosté začali dobře a v úvodních minutách měl dvě velké příležitosti Gilardino. Jeho střelu z první minuty zlikvidoval Eleftheropoulos, o několik desítek vteřin později poté hostující útočník jen těsně nedosáhl na centr z pravé strany. Siena se popré za polovinu dostala až prakticky ve 13. minutě, kdy si Galloppa pohrál s dvojicí Gattuso, Cafu a zaměstnal Didu.

Rossoneri následně předvesli rychlý protiútok, Seedorf našel přesným pasem Gilardina, ten si ovšem nedokázal ideálně zpracovat míč, a tak přišel trest. Ve 24. minutě vystřelil Bucchi, Dida míč neudržel a dobíhající Maccarone si věděl rady - 1:0.

Brazilský brankář poté krátce před odchodem do kabin svou chybu napravil, když ve vyložené šanci vychytal Maccaroneho. Do druhého poločasu poslal trenér Carlo Ancelotti Filippa Inzaghiho, jehož spolupráce s Gilardinem hodně dlouho vázla. Milánským to v útoku nešlo, a to i díky vynikající obraně Sieny, za kterou odehrál téměř celý zápas Lukáš Jarolím. Zajímavé věci se začaly dít až ve chvíli, kdy český záložník na hřišti již nebyl. V 90. minutě vypálil z trestného kopu Seedorf, domácí nedokázali uklidit míč do bezpečí a Nesta připravil Sienu o dva body.

Následné čtyřminutové nastavení už žádnou změnu stavu skóre nepřineslo, změnil se však počet hráčů na hřišti. Frick hodně ostře zajel do Seedorfa a bez předchozího žlutého varování musel putovat rovnou do šaten.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Sheva

Ted uz to musi byt 3b:

Reagovat
HOST*Fellippe

ronaldo už ať jsi zpět gilla se musí probrat 3b nic míň nebere

Reagovat
HOST*Sheva

Souhlas, Ronalda je skoda ze nehraje!

Reagovat
HOST*Ballack

Nemate ani svuj vlastni stadion!

Reagovat
HOST*

Šuline!

Reagovat
HOST*Ballack

Ha Ha plichta! Blbi co ? Hnupe

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

to je v hajzlu...

Reagovat
HOST*ja

skoda... ale Seedorf dal brvno to mal byt gol

Reagovat
HOST*Shevca

To jsou kokoti !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele