základní část, 34. kolo
30.04.2005 20:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - AC Milán 1:2

Milán to neměl vůbec jednoduché, Fiorentina bojuje o ligové přežití a doma prohrála naposledy začátkem února. I v tomto utkání začali domácí lépe a po dvaceti minutách se poprvé vážně připomněli - Pazzini hlavou trefil břevno. Hráči AC působili unaveně, nevěděli si s organizovanou obranou Fiorentiny rady a ve 25. minutě zaslouženě prohrávali. Miccoli zahrával rohový kop a Enzo Maresca zblízka překonal Didu. Do poločasu mohla Fiorentina vést o dva góly, ale Pazzini se ani ve své druhé šanci neprosadil, hlavičkoval mimo.

V šatně si asi rossoneri vysvětlili, že si nemůžou dovolit ztrácet body a hned třicet vteřin po návratu bylo vyrovnáno. Na Serginhův centr sice nedosáhl Tomasson, ale u vzdálenější tyče byl připravený Andrej Ševčenko a pro něj už nebylo těžké dopravit míč do sítě. Za osm minut Ukrajinec strhl vedení na stranu AC a opět po podobné akci - do Serginhova centru se na zadní tyči tentokrát opřel hlavou a opět překonal Cejase. Domácí se nevzdávali a několikrát mohli vyrovnat, nezvykle děravá obrana AC jim poskytla dostatek příležitostí. Skórovat mohli Miccoli, Pazzini, Chiellini nebo střídající Bojinov, ale ani jednomu nepřálo štěstí. Hosté se ve zbytku zápasu ukázali už jen jednou, to když Cafu volejem zblízka vyzval Cejase k vytažení jednoho z nejlepších zákroků.

Vítězství AC se určitě dá označit za šťastné, Fiorentina si za bojovnost minimálně bod zasloužila. Doplatila však na nepřesnou koncovku a na efektivitu soupeře.

Autor: Petr Starý

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad zabodujem, nejlépe naplno.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Valenciaman

Fiorentina je nejvetsi dupa...Hola hola hola...Serie B volá

Reagovat
HOST*

DUPA MOZNA ,ALE TENTOKRAT PORAZI AC A PUDE A PAK NEBUDOU MIT NIC ANI LIGU MISTRU A NI DOMACI LIGU PAK SE BUDEM SMAT MY JUVE OLE JUVE TY PRDE

Reagovat
HOST*

Skoda že budou chybět Ambrosini,Kaladze a Maldini kvůli kartám.Stejně ale vyhrajem.Forza MILAN!!!

Reagovat
HOST*

NA TO ZAPOMEN PROHRAJETE MOZNA VYDRETE REMIZUUUUU

Reagovat
HOST*Barca

Jesrli vyhrajete a Juve remizuje tak si myslím,že je rozhodnuto.AC by měl omladit tým to je fakt hrůza.Nákuo Gilarrdina a Jankulovského vám nestačí musíte koupit ještě tak 2 a bude to lepší.

Reagovat
HOST*

AC BY CHTELO VYHRAT VSE,ALE TED NARAZI A TITUL BUDE MIT JUVE NEMAJ NATO PORAZIT EINDHOVEN PROHRAJIDOMA 0-1 A TUDIS BUDOU MIT HONICKU

Reagovat
HOST*

na to zapomen kokote ac to zvladne a vyhraje i z Fiorentinou a dost vysoko 0-4 rostrilej se na odvetu z Eindhovenem a neser

Reagovat
HOST*

TO SE JESTE UVIDI KOUKEJ SE DNESKA NA CT 2 A ZITRA MI NAPIS TY HOVNE

Reagovat
HOST*Barca

Tak pišu,ale ty se tu radši neukazuješ co

Reagovat
HOST*George

ac má jen stary kriply kam se hrabete na INTER buzeranti

teply

Reagovat
HOST*Shevchenko

0:4-JE TO JASNÝ. DOMA AC PORAZILI 6:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele