základní část, 25. kolo
25.09.2011 12:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Kubaň Krasnodar 0:1

Očekávaný průběh mělo utkání mezi Nalčikem a Kubaní. Úporná hra ze strany domácích, gól Laciny a výhra hostí.

Počátek utkání byl nudný. hrálo se hlavně mezi šestnáctkami a oba týmy hrozily zejména z rohů. Kubaň se snažila tvořit, ale terén a tvrdá obrana hráčů Nalčiku byla proti. Pojďme se tedy podívat rovnou na situaci z 30. minuty, kdy padl první gól. Traore si vzal míč, pádil k bráně a přízemní střelou k tyči, kde stál gólman Fredrikson změnil skóre utkání. Gólman domácích si toto bude vyčítat. Gól jde na jeho vrub. Spartakovci zahrozili poprvé pořádně v 41. minutě kdy Pilipčuk vystrašil Bělenova střelou z pravého křídla, ale gólman Krasnodaru střelu kryl. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

Jestliže první půle byla nudná, tak ta druhá byla snad ještě horší. První zajímavá akce se datuje do 53. minuty, kdy Rujana centroval a Koncedalov v nadějné pozici přestřelil. Poté pálil Matrišev, ale Bělenov byl na místě. hosté pouze bránili a na nějaké brejky to taky moc nebylo. Domácí zase na dobývání tvrzí moc nejsou, takže se de facto nic nedělo, až v 85. minutě pálil Komkov, ale mimo. Zápas tak naštěstí skončil a trápení obou týmů netrvalo déle.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele