základní část, 21. kolo
21.08.2011 18:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Volga Nižnij Novgorod 5:0

Kubaň se s Volgou nepárala a v souboji nováčků ji nadělila bůra. Cesta do Nižného Novgorodu asi bude stát za to.

Kubaň na nic nečekala a na hosty vlétla jako muž v říji. Výsledkem toho byl brzský gól v 20. minutě, kdy se trefil Traoré. Varga utekl po pravém křídla a nacentroval před bránu, kde nejvýše vyskočil bývalý útočník Kluže. 1:0! Pár minut na to pálil Varga po rohovém kopu na přední tyči, od pohromy dělilo hosty jen pár centimetrů. Hosté se rozhodli střídat již po půlhodině hry, kdy na hřiště vlétli Crosas s Džavadovem. No, moc to nižnenovgorodskému celku nepomohlo. Naopak domácí jim do přestávky ještě dali gól na cestu do šatny. Na starosti si to vzal opět Traoré. Gól padl po úplně stejné akci, i umístění hlavičky bylo stejné, levý spodní roh. Akorát centroval Komkov. Po tomto gólu sudí odpískal konec první půle a hosté to mohli odpískat taky. K lepšímu výsledku by jim pomohlo možná snad to, že by se hráči Kubaně zapomněli na hodinu v šatně...

...jenže ti se tam nezapomněli a již po osmi minutách druhé půle bylo zas veselo. Varga kopal přímý kop, nacentroval před bránu a Bukur byl hlavičkou u míče dříve než brankář Abajev rukami. Gól. 3:0. Střela skončila v levém spodním rohu, tradičně. Na další gól čekali diváci dlouhých skoro 20 minut, ale stál za to. Davydov hlavou prostrčil na Komkova, ten si pohrál s obranou a střelou do levého spodního rohu zvýšil na 4:0. Abajev má asi fobii. Davydov se dočkal gólu také. V 89. minutě se dostal k balonu, utekl obránci a do PRAVÉHO rohu branky uklidil balon. abajev, celý zmatený, si na míč ani nesáhl. Zápas skončil pěkným výsledkem 5:0 pro Kubaň.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele