o udržení, 35. kolo
18.03.2012 15:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Spartak Nalčik 1:0

Extrazáchranářský duel mezi Křídly Sovětů a Nalčikem nakonec vítěze našel. Rozhodně jím nebyli diváci, ale domácí tým. Po změně stran rozhodl útočník Jakovlev.

Počátek utkání byl v režii...vlastně nikoho. Oba týmy hrály příšerně. Svůj podíl na tom mělo také počasí, neboť v Samaře v týdnu hustě snežilo a terén za moc nestál, ale oba týmy nejevily moc snahu o nějaký zajímavý fotbal. Jednalo se o klasický záchrnářský boj o každou píď. Až v 19. minutě se začlo něco dít. Domácí špílmachr Bober nacentroval a Petrov se jen o kousek minul bránu. Míč prolétl těsně nad břevnem. Bober byl i nadále aktivní a zásoboval své spoluhráče zajímavými pasy, ale nikdo jeho výzvy nevyslyšel, ani kanonýr Kornilenko. Na druhé straně ještě na konci první půle zazlobil Šanicin, který se snažil technicky přelstít Věremka, ale jeho pokus na zadní tyč neměl přesnost. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhá půle začala šokem. Domácí se hned ve druhé minutě dostali do vedení. Po odvráceném centru se po menší trmavrmě dostal k balonu Jakovlev a zády k brány a vytočenou nohou vracel balon zpátky do ohně. Balon letěl vysoko, spadl na tyč a odrazil se do brány. Brankář Nalčiku neměl vůbec nárok reagovat, tenhle gól byl hodně šťastný a náhodný. 1:0. Poté se přestalo hrát. Klasika: domácí nikam nespěchali, měli náskok a hosté zase neměli na to, aby duel zvrátili na svou stranu. Nalčičané se sice snažili, ale všechny jejich pokusy stéci branku domácích byly marné. Samara tak bere všechny 3 body a utíká vstříc 12. Permu a tedy mimo baráž. Nalčik se i nadále topí na předposledním místě tabulky.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele