základní část, 28. kolo
23.10.2011 17:30 CET
3 : 5
(1:1)

Reportáž

Anži Machačkala - CSKA Moskva 3:5

Celkem osm branek mohli diváci vidět na stadionu v Machačkale. Domácí tým nestačil na CSKA Moskva, se kterým prohrál 3:5. Hattrickem se blýskl Doumbia a za zmínku stojí také dvě branky českého útočníka Jana Holendy, které výrazně zmírnily porážku.

Pro bohatou Anži začalo utkání parádně. Už ve 4. minutě zahrávali rohový kop, jeden z domácích hlavičkoval a Čepčugov v brance CSKA vyrážel. Obrana armádního celku však nechala brankáře zcela na holičkách a dorážející Samuel Eto'o měl snadnou úlohu - 1:0 pro Anži. Vyrovnání přišlo za dvacet minut. Dzagoev poslal do pokutového území krásný centr a Doumbia na zadní tyči hlavou vyrovnal na 1:1.

CSKA se dočkalo obratu krátce po změně stran a na storpocent zafungovala souhra Vágnera Lova s Doumbiou. Prvně jmenovaný přiťukl právě Doumbiovi, který vstřelil svojí druhou branku v zápase - 1:2. V 62. minutě už to bylo 1:3. Dzagojev vykouzlil další skvělou přihrávku a Vágner v jasné šanci nezaváhal, v poklidu poslal míč k tyči.

Deset minut před koncem přišla velká chvíle útočníka Doumbii. V pokutovém území si pohrál s celou obranou a prakticky dovedl míč až do "kuchyně", čímž zkompletoval hattrick - 1:4. Domácí se sice odvolávali na ruku, ale rozhodčí branku uznal. Machačkala se totálně sesypala, uběhly další dvě minuty a skóre se vyšplhalo už na hrůzných 1:5. Dlouhatánský nákop Vágnera si zpracoval Dzagojev a střelou pod břevno nedal Revishvilimu žádnou šanci.

O vítězi už bylo dávno rozhodnuto, přesto se Machačkala ještě nadechla k poslednímu náporu. V 86.minutě a pak ještě v 90. minutě snížil na konečných 3:5 český útočník Jan Holenda. V prvním momentu zakončil přihrávku Žirkova, v tom druhém pak překonal hostujícího brankáře po pěkné kolmici Eto'a.

Autor: Ondřej Linhart / footytube.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Anži nevyhraje bude mít co dělat aby skončila do 8.místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Anži su marni jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

4. Samuel Eto'o

86. Jan Holenda

90. Jan Holenda

kdo by si tohle před 2 rokama myslel že?

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele