základní část, 2. kolo
20.03.2011 12:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - Lokomotiv Moskva 1:0

Amkar si překvapivě poradil s Lokomotivem a vyhrál 1:0. Jediný gól utkání vsítil Stevica Ristič.

Začátek zápasu byl poměrně nervózní se spoustou chyb. Oba týmy se nepouštěly do složitějších akcí a střílely hlavně za vápnem, což nebylo pro brankáře moc nebezpečné. První zajímavější akcí byl střelecký pokus Glušakova z 15. minuty. Denis ale z hranice pokutového území pálil nad. Po dalších nezáživných deseti minutách se poněkud překvapivě ujali vedení domácí fotbalisté. Pejev zahrával rohový kop a Guilhermemu propadl míč mezi rukami a v následující trmavrmě se nejlépe zorientoval kanonýr Ristič a doklpel z metru míč do branky - 1:0!

Pohříchu toto byla poslední zajímavější akce prvního poločasu, který tak skončil 1:0 pro domácí.

Druhou půli začali lépe hráči Permu, kteří byli evidentně při chuti. Gól mohl dát opět Ristič, ale Guilherme jeho přízemní pokus kryl "pravým betonem". Pár minut na to přihrával Pejev Volkovovi, ale míč zachytil Janabajev a chtěl ho poslat Guilhermemu, ten jeho nápad nepochopil a málem se konal ukázkový vlastenec. Míč jen těsně proletěl kolem tyčky. Na druhé straně pálil nártem Ignatěv, ale netrefil branku. Od této chvíle opanovali hosté celé hřiště, ale Syčov ani Maicon nedokázali najít recept na to, jak trefit Narubinovu bránu a když ani v 90. minutě níkým neatakovaný Ignatěv trefil pouze Narubina, tak zápas skončil 1:0. Perm tak může slavit první výhru v sezoně.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele