19. kolo
28.08.2010 14:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Spartak Moskva 2:0

Obě mužstva nastoupily s novými brankáři. V brance Těreku se objevil Godzjur, který nahradil Dikana, který se upsal právě Spartaku. Na druhé straně místo hříšníka Pesjakova nastoupil Belenov.

V úvodu toho oba gólmani na práci moc neměli, většina střel letěla mimo branku. Brankář Spartaku Belenov se poprvé ukázal ve 30. minutě, kdy hasil chybu stoperské dvojice Stranzl - Pareja a vzal míč z pod noh Asildarov. Jinak se ale nováček v dresu Spartaku Pareja ukazoval ve velmi dobrém světle a je zřejmé, že je pro červenobílé před Ligou mistrů velkou posilou.

Spartak byl aktivnější, ale letošní debutant Godzjur svůj tým několikrát podržel. Zaskvěl se proti střele tvůrce hry Spartaku Alexe a vychytal i jeho krajana Ibsona.

Krátce po změně stran se Těrek dostal do vedení, dlouhý pas za obranu si zpracoval Jatčenko a přihrávkou přes šířku šestnáctky našel zcela volného Asildarova, který pohodlně dopravil míč do sítě. V 69. minutě byl Spartak velmi blízko vyrovnání, po rohovém kopu si dal málem vlastní gól Bracamonte, ale jeho hlavičku zázračně zlikvidoval Godzjur.

V 82. minutě bylo o osudu utkání jasno, rohový kop Lachijalova dopravil do sítě Ucijev. Spartak se sice snažil s nepříznivým vývojem něco udělat, ale zrazovala ho finální fáze. Těrek zvítězil 2:0 a posunul se na šesté místo před Spartak.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele