11. kolo
14.05.2010 18:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - FK Rostov 1:2

Dvě branky Romana Adamova rozhodly o zaslouženém vítězství Rostovu na půdě Křídel Sovětů Samara. Za domácí snižoval Alchazov, ale další recept na organizovanou obranu Jižanů Samara nenašla.

Páteční duel v Samaře doprovázel déšť, který hrál sotva do karet dobrému fotbalu, zvlášť při pohledu na kvalitu terénu stadionu Metallurg. V sedmé minutě mohl Křídla Sovětů dostat do vedení Savin, ale Amelčenko jeho gólovku fantastickým způsobem zlikvidoval. Savin sice následně přesvědčoval sudího, že míč překonal brankovou čáru, ale marně. V 16. minutě zoufali nad neproměněnou loženkou i na druhé straně, střelu Adamova po rohovém kopu na čáře zlikvidoval jeden ze zadáků domácích.

Ve 21. minutě se poprve měnilo skóre. Roman Adamov vnikl do šestnáctky Křídel a jeho chytrý pokus se odrazil od tyče do branky.

Druhý poločas odstartoval druhou brankou Adamova v utkání. Bývalý hráč Křídel Sovětů si naběhl na dlouhý pas z hloubi pole, zpracoval si ho na hruď, odstavil si obránce a překonal osamoceného Lobose. Zpátky do hry dostal "Krysy" útočník Alchazov, který v 61. minutě bravurně provedeným lobem snížil na 1:2.

Když v závěru utkání obránce Samary Taranov vystřihl krásné nůžky těsně vedle, zůstal stav nezměněn. Rostov si odváží cenné tři body ze Samary a přes letní pauzu se ukotvil poblíž pohárových příček.  

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele