27. kolo
01.11.2009 15:00 CET
4 : 0
(1:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Kubaň Krasnodar 4:0

Kubaň Krasnodar vysoko prohrál důležitý zápas v boji o udržení na hřišti Spartaku Nalčik a pomalu směřuje do druholigové propasti. Tři kola před koncem ztrácí žlutozelení na záchranu pět bodů a navíc je čeká vedoucí Rubin Kazaň a čtvrtý FK Moskva.

V lepší formě byl před utkáním Nalčik a v záchranářském utkání to začal potvrzovat poměrně brzy. Celý zápas měl pod kontrolou a hrozil především ze standardních situací. Ve 32. minutě se kavkazské mužstvo dostalo do zaslouženého vedení 1:0, Koncedalov upadnul po souboji s Chagušem a nařízený pokutový kop proměnil Šamil Asildarov. V prvním dějství Kubaň ani jednou neohrozil branku Radiče, chabá vizitka pro hosty.

Po změně stran se aktivita hostů zlepšila, nicméně postupem času domácí opět převzali iniciativu a vstřelili druhý, uklidňující gól. Po hrubé chybě brankáře Stepanova, který upustil centr Bikmajeva, dorazil míč do branky Alexandr Amisulašvili. Pouze v 68. minutě zachránil gólman Nalčiku Radič své mužstvo při střele Žavnerčika. Domácí následně vstřelili třetí branku, kterou si gólman Stepanov opět za rámeček nedá, Kisenkov ho překvapil z vlastní poloviny. Debakl Kubaně dokonal v nastaveném čase Leandro.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele