28. kolo
08.11.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Amkar Perm 1:0

Lokomotiv Moskva v neuvěřitelně emotivním utkání porazil Amkar Perm 1:0 a posunul se na čtvrté místo ruské Premier Ligy. Pro domácí se utkání nevyvíjelo dobře a vypadalo to, že Perm si odveze bod. Většinu druhého poločasu hrál Lokomotiv v deseti, v 85. minutě Syčev neproměnil penaltu, ale tentýž hráč v nastavení z přímého kopu uvedl stadion Lokomotiv do extáze...

Proti Lokomotiv se postavil jeho bývalé trenér Rašid Rachimov, který byl v průběhu léta ve funkci odvolán a nahrazen nynějším koučem Loko Jurijem Sjominem. První poločas mnoho zajímavého nenabídl, v první dvacetiminutovce zápasu byl aktivnější hostující Perm, který hrozil především ze standardních situací Drinčiče. Lokomotiv se začala probouzet uprostřed prvního poločasu a přispěl tomu i návrat tvůrce hry Wágnera po zranění, Brazilec nahradil v průběhu prvního dějství zraněného Glušakova.

O chvíli později se mohl Wágner za ovace domácích tribun odvděčit gólem, ale jeho střele po rohovém kopu postrádala větší přesnost. Co se týče Permu, ten za celý první poločas branku domácích vážněji neohrozil.

Po změně stran viděli diváci úplně jiný zápas, Lokomotiv se málem dostal do vedení, ale Cocis nestihl rohový kop mířící na zadní tyč. Poté Lokomotiv zabrzdilo nečekané vyloučení Charlese, brazilský záložník dostal v 57. minutě druhou žlutou kartu za taktický faul uprostřed hřiště.

Perm poté začal tahat za delší konec, dobrou šanci spálil Pejev. Čím se zápas blížil ke konci, tím byl vypjatější a žluté karty přibývaly každým okamžikem. Deset minut do konce bylo doslova bláznivých, v pokutovém území byl faulován Syčev, sám postižený vzal zodpovědnost na sebe, ale střela se mu nepovedla a Usminskij byl hrdinou...Lokomotiv se přesto nevzdal, bojoval, rval se o vítězství. A nakonec byl odměněn.

Přímý kop z dvaceti metrů si postavil smolař minulých okamžiků Dmitrij Syčev a dělovkou poslal míč za záda Usminského! Lokomotiv gólem v nastavení vyhrál 1:0.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele