základní část, 14. kolo
28.10.2017 17:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Zemplín Michalovce - Železiarne Podbrezová 2:1

V 14. kole najvyššej ligy si domáci MFK Zemplín Michalovce pripísal tri cenné body za výhru nad ŽP Šport Podbrezová 2:1 (2:1).

Už v piatej minúte sa k strele v pokutovom území dostal Sulley a Krivák jeho pokus zastavil rukou. Logicky tak nasledoval pokutový kop pre Michalovce, ktorý bezpečne premenil kapitán Zemplína Igor Žofčák, keď namieril do opačného rohu, ako sa hodil brankár Kuciak. Červenú kartu od hlavného arbitra za ruku v šestnástke obdržal Ján Krivák. V jedenástej minúte sa Podbrezová presunula na útočnú polovičku. Do pokutového územia domácich centroval Leško a hlavička Kostelného preletela tesne okolo brány východniarov. V sedemnástej minúte Michalovce zahrávali dva rohové kopy za sebou. Druhý center letel na vzdialenejšiu tyč, následne vznikol pred bránou zmätok, v ktorom sa najlepšie zorientoval Koscelník a pretlačil loptu do siete - 2:0. V 28. minúte domáci futbalisti spravili veľkú chybu pred svojim pokutovým územím. To využil Jedinák a vydarenou strelou znížil na 1:2 z pohľadu hostí. V 37. minúte prišla znovu chyba domácich futbalistov. Spoza šestnástky zakončoval Bernadina a rana z jeho kopačky rozozvučala pravú tyčku domácej brány. K dorážke sa ešte dostával Leško, ale obrana Michaloviec pred ním loptu odvrátila do bezpečia. Päť minút pred obrátkou sa v pokutovom území hostí k odrazenej lopte dostal Sulley, ale v dobrej pozícii prestrelil. Po dvoch nadstavených minútach rozhodca Sedlák prvý polčas ukončil.

V 56. minúte veľmi dobre zakročil brankár Bieszczad. Hostia sa natlačili do pokutového územia, odrazenej lopty sa zmocnil Bernadina. Jeho pokus pod brvno však Bieszczad zdarne vytlačil na rohový kop. V 77. minúte sa po chybe obrany dostal k lopte Regáli a nebezpečne vystrelil k ľavej tyčke. Avšak Kuciak dokázal jeho pokus vyraziť. MFK Zemplín Michalovce zdolal železiarov z Podbrezovej o gól 2:1 (2:1), keď hral prakticky celý duel o hráča v poli viac.

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele