základní část, 12. kolo
15.10.2017 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

MŠK Žilina - FC Nitra 2:0

Odplata Žiline vyšla, pretože v dohrávke 12. kola Fortuna ligy vyhrala nad nepríjemnou Nitrou 2:0. Tento výsledok podporil gólom opäť aj Mráz, pričom so šiestimi zásahmi je najlepším strelcom MŠK.

Aktívne začali domáci hráči, pretože už po dvoch minútach sa do šance dostal Káčer, no Hroššo si poradil. On a jeho spoluhráči potvrdzovali, že mali pred týmto kolom stále najlepšiu defenzívu a veľa toho vlaňajšiemu majstrovi nedovoľovali. Aj preto hlavičkou iba tesne nad Králik po štvrťhodine hry. Skóre sa však menilo v 22. minúte, rýchly brejk zakončil nádhernou strelou do šibenice Mráz - 1:0. Špalek v závere polčasu potom mieril v šanci iba do bočnej siete. Po prestávke začali lepšie hostia, no ich strely neniesli gólové parametre.

Ešte horšie to pre tím spod Zobora mohlo byť hneď na to, pretože Škvarka namieril bombou do brvna. Mimo následne mieril po odraze Káčer, skóre sa tak napokon nemenilo. O tri minúty Kaša pálil z diaľky a Hroššo musel vytlačiť na roh, o ďalšie tri minúty sa po Diazovej prihrávke prezentoval opäť gólovkou Škvarka a brankár Nitranov znovu udržal svoj tím nad vodou. Pred uplynutím hodiny hry prišiel druhý gól, presadil sa hlavičkou Králik a už to vyzeralo, že tri vody ostanú doma - 2:0. Nitra potom mala po rohovom kope už ruky nad hlavou, ale kvôli ofsajdu Kóňu gól neplatil. Napriek tomu hral nováčik ešte aktívne, ale znížiť sa mu nepodarilo. Mohli za to tri nepremenené šance Steinhübela, Balaja a Valentu. Najmä Balaj mal blízko ku gólu, lenže umne ho vychytal Volešák. Aj preto neprišla dráma na konci zápasu, MŠK si už víťazstvo ustrážila.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad favorit neprohraje . Byla by škoda ,aby si to bukwy dokurvily .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele