základní část, 18. kolo
02.12.2017 14:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

FC Zlaté Moravce - FK Senica 3:0

ViOn Zlaté Moravce zdolal na domácom trávniku v 18. kole Fortunaligy celok FK Senica vysoko 3:0, keď prvé dva góly strelil už v úvodnom dejstve.

V slnečnom, no mrazivom počasí do zápasu vstúpili lepšie domáci. Vo štvrtej minúte po Barišovom rohu sa v dobrej šanci ocitol Sládek, ale jeho strele chýbala presnosť. Na opačnej strane mal Kováč problémy s Dugovou prekvapujúcou strelou. Skóre sa prvýkrát menilo v 16. minúte. Vydarenú akciu Sládeka s Barišom zblízka doklepol do siete Gešnábel - 1:0. Už o tri minúty nato videli diváci zmenu skóre opäť. Ewerton spätnou prihrávkou našiel Gešnábela. Toho Plach síce vychytal, ale na Chrenovu dorážku pod brvno už nedosiahol - 2:0. V 34. minúte Ewerton poslal dobrý center na Barišovu hlavu, spoluhráč centrujúceho legionára však zo šiestich metrov netrafil priestor troch žrdí.

V úvode druhého polčasu boli Záhoráci iniciatívni. Dve brejkové príležitosti Vaščáka nedošli k zakončeniu, a tak sa znova presadili domáci. V 55. minúte si dobre narazili Szymonowicz s Gešnábelom, ktorý zakončením pomedzi nohy Placha zvýšil už na 3:0 pre ViOn. V 66. minúte mohol Gešnábel dosiahnuť hetrik, ale Plach jeho strelu v poslednej chvíli vykopol. V 80. minúte Urgela nabil Szymonowiczovi, ktorého prudká strela zo 16-tich metrov tesne minula cieľ. V závere zahodil svoju príležitosť striedajúci Cleber. ViOn Zlaté Moravce porazil FK Senica presvedčivo 3:0 (2:0).

Autor: Dušan Guman / tasr.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele