základní část, 19. kolo
09.12.2017 14:00 CET
3 : 3
(2:0)

Reportáž

DAC Dunajská Streda - FC Zlaté Moravce 3:3

V zápase bohatom na góly a zároveň v derniére jesennej časti Fortunaligy remizoval DAC Dunajská Streda s ViOn-om Zlaté Moravce 3:3 (2:0).

V 18. minúte rohový kop z pravej strany zahral Živković a lopta išla do brány od Urgelu, takže DAC viedol vlastným gólom hostí 1:0. V 33. minúte veľkú chybu pri rozohrávaní urobil Bariš. Kováč Divkoviča vychytal, ale Pambou dorazil presne - 2:0. V 38. minúte veľmi dobre zasiahol Pavel Kováč. Po rohovom kope Pačindu loptu nešťastne nadvihol Dobrotka. Z toho hlavičkoval Ljubicić, no jeho takmer gólové zakončenie na čiare zastavil brankár hostí. Veľkú šancu zahodil v 56. minúte Cleber. Po prízemnom centri Záhumenského zľava zakončoval sám z hranice asi siedmich metrov, ale Macejovu bránu prestrelil. V 62. minúte sa Záhumenský na ľavej strane dostal cez Pačindu a Živkovića. Následne našiel Gešnábela, ktorý z tesnej blízkosti zakončil gólom - 1:2 z pohľadu ViOn-u. V 65. minúte po centri Pačindu hlavičkoval osamotený Šatka. V 67. minúte bežali Dunajskostredčania do brejku, Marko Divković posunul loptu doľava na Pačindu, a ten chladnokrvne zvýšil na 3:1. V 71. minúte sa Cleber presadil cez Huka a oblúčikom poslal loptu ponad Maceja - 2:3. V 79. minúte pred Nikolićom v poslednej chvíli zasiahol Huk. V 81. minúte nikým z domácich nerušený pas Dobrotku našiel Da Silvu, ktorý vyrovnal - 3:3. V 83. minúte sa Da Silva uvoľnil na hranici pokutového územia, oprel sa do strely a nasmeroval loptu do brvna Macejovej brány. DAC Dunajská Streda remizoval s ViOn-om Zlaté Moravce 3:3. Zlaté Moravce zazimujú na ôsmej priečke tabuľky.

"Z výsledku sme smutní. Šesťdesiat minút sme hrali dobre, ale doplatili sme na 15-minútový výpadok v obrane. Mali sme veľa šancí, aby sme vyhrali. Keď dáme doma tri góly, musíme vyhrať. Sme smutní, aj kvôli fanúšikom, ale dnes sme urobili na ihrisku všetko, čo sme mohli," okomentoval dianie tréner žltomodrých Marco Rossi. "Gratulujem Dunajskej Strede k sezóne a krásnemu štadiónu. V prvom polčase boli lepším tímom, my sme veľa neukázali. Dávno som nebol taký rozčúlený v prestávke, ako teraz a chlapci si to zobrali k srdcu. Znížili sme a ani pri stave 1:3 sme sa nevzdávali. Bod si veľmi vážime, sme spokojní. Erik Pačinda bol dnes fantastický. Dunajská Streda dnes smúti, ale futbal oslavoval," povedal tréner ViOnu Juraj Jarábek.

Autor: Dušan Guman / tasr.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele