o titul, 6. kolo
22.04.2018 17:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

AS Trenčín - Slovan Bratislava 1:3

Požičané súperovi Slovan dokázal vrátiť, stalo sa tak v dohrávke 6. kola o titul. V Trenčíne totiž zvíťazil celkom presvedčivo, keďže po svojich troch góloch inkasoval len jediný.

Domácemu tímu sa tak nepodarilo zopakovať výhru z Pasienkov a tentoraz oni inkasovali rezultát 1:3 vo svoj neprospech. A už druhýkrát za sebou na domácom ihrisku. Všetko to začalo asi po desiatich minútach, pretože Šporar sa po rohovom kope presadil hlavičkou na 0:1. Potom boli Trenčania aktívnejší, no nedarilo sa im dostať do šancí, všetko končilo ešte pred gólmanom Šullom. Vyrovnať mohol Beridze po akcii s Čatakovičovim, ale netrafil dobre loptu. O tri minúty zostal nepokrytý v pokutovom území Čatakovič, ale v ťažkej pozícii trafil iba pripraveného brankára Šullu. Do dvojgólového vedenia šli hostia ešte v prvom dejstve, pretože Rabiu nádherne trafil a bolo 0:2.

Najlepšia ofenzíva sa tak po zmene strán snažila niečo s výsledkom spraviť, ale obrana belasých mala veľmi dobrý deň. Mance mal šancu v 53. minúte, no mieril nad. Hoci, nahrávať ešte mohol spoluhráčovi. Slovan vyťažil z minima maximum a potvrdil efektivitu ako sa patrí. Chybu Šemrinca pri vybiehaní potrestal Čavrič, pretože skóroval do prázdnej brány - 0:3. AS potom mal ďalšie šance, ale nevyužíval ich. Až pätnásť minút pred koncom upravil na konečných 1:3 El Mahdioui.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele