20. kolo
18.02.2017 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Senica - MŠK Žilina 2:0

Napriek predzápasovým prognózam a rôznym ambíciám, ktoré oba celky deklarovali pred začiatkom jarnej časti súťaže Senica porazila Žilinu 2:0 (1:0).

V ouvertúre roka 2017 nastúpili Záhoráci s takmer úplne novým mužstvom oproti jesennej časti. V základe hrali len štyria "starí" hráči Šulla, Pillár, Kratochvíl a Blažek. Za Žilinu zas hral čerstvý majster Afriky Mabouka. Prvý polčas priniesol prekvapujúci priebeh. V 16. minúte zahrávali Záhoráci po Volešákovom zaváhaní rohový kop. Na Brigantov center si na prednú žrď zbehol stopér Ranko a rozvlnil sieť - 1:0. Žilinčania viedli v držaní lopty, ale nezakončovali. Do konca prvého dejstva nevyslali ani jednu priamu strelu na bránu. V 21. minúte domáci Blažek strelou spoza 16-tky trafil do brvna žilinskej brány. Jedinú vážnejšiu možnosť mali hostia v 29. minúte. Po Maboukovom centri mieril Haskič do bočnej siete. Senica mohla udrieť ešte v 31. minúte. Rýchly protiútok zakončil strelou na bránu Brigant.

Od začiatku druhého polčasu mali Žilinčania územnú prevahu, ale to bolo všetko. Seničania hrali na brejky. Darilo sa v nich najmä striedajúcemu Turynovi, ktorý zakončoval až trikrát. V 68. minúte našiel pripraveného Volešáka, o štyri minúty mal veľkú šancu po kombinácii s Bališom, no v tutovke prestrelil. Premenil až tretiu šancu. V 88. minúte po Brigantovej akcii a zmätku v žilinskej obrane efektne prehodil brankára Volešáka - 2:0. Žilinčania ani do konca duelu netrafili do priestoru brány. FK Senica porazila lídra zo Žiliny 2:0 (1:0).

Autor: Dušan Guman / tasr.sk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
JackDaniels.

dúfam, že sa náš výkon už budúci víkend zlepší!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele