17. kolo
09.11.2014 19:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Senica - Slovan Bratislava 2:1

Senica dokázala poraziť trápiaci sa Slovan 2:1, keď o konečnom víťazstve Záhorákov rozhodol v závere duelu ich najlepší strelec Jan Kalabiška, ktorý sa zároveň stáva najlepším strelcom Fortuna ligy.

Prvú šancu mali domáci v 4. minúte, no Hlohovského pokus z dobrej pozície úspešný nebol. V úvodných minútach však bola hra pomerne vyrovnaná, hralo sa predovšetkým kombinačne v strede poľa. V polovici prvého dejstva mohol belasých poslať do vedenia Kubín, jeho šanca však ostala nevyužitá. Po polhodine hry sa domáci ujali vedenia, Hlohovského prízemný center skončil za Pernišom vďaka nekompromisnému zakončeniu Pirosku - 1:0. Záhoráci sa však z vedenia dlho netešili, o päť minút bolo vyrovnané. Gól hostí sa zrodil po presnom zakončení Erika Čikoša po odrazenej lopte - 1:1. Do konca prvého dejstva sa nič vážne neudialo a mužstvá teda odchádzali do šatní za nerozhodného stavu 1:1.

Druhé dejstvo lepšie začal Slovan, ktorý sa chcel v zápase prvýkrát dostať do vedenia. Príležitosť na to mal v 51. minúte, no Kubíkov pokus skončil len na bočnej sieti. O päť minút na to mal ešte lepšiu šancu Soumah, no Šulla si poradil s jeho strelou a aj s následnou dorážkou Halenára. Po hodine hry sa k slovu hlásili aj hráči Senice, konkrétne v 62. minúte, kedy Piroskova strela tesne minula svoj cieľ. Vzápätí mal sľubnú šancu Kalabiška, jeho strele však chýbali milimetre. Ďalšie minúty neprinášali nič prevratné, obe mužstvá sa snažili presadiť v ofenzíve, no dlho sa im to nedarilo. Keď to už vypadalo tak, že sa budú deliť body, prišiel v 89. minúte víťazný gól Kalabišku. Najlepší strelec Senice sa dokázal zorientovať v prehustenom priestore a krížnou prízemnou strelou prekonal bezmocného Perniša - 2:1.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
scholes18

Senica dorazte tie kurvy slovanisticke nacisto uz..

Reagovat
smazaný uživatel

Sú to slovanisticke darmozruti ale bohužiaľ čistá 2ka... A to im vôbec nefandim... Ale musia vyhrať.tam aj postranne vlajky budu kyvat pre fakerov slovanistickych..bohužiaľ...22222222222222222....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tažko tipovatelne..kiežby sa rozhodovalo na ihrisku,ale bez chybnych verdiktov.

Je dobre že je to v telke.

Reagovat
Ebola SVK

kdeže sa až zastavý ten Slovanistický pááááááá........počkaj si ........ááááád

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele