27. kolo
25.04.2015 19:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Senica - DAC Dunajská Streda 4:0

FK Senica zdolala na domácej pôde hostí zo Žitného ostrova 4:0 (1:0). Kalabiška sa dvomi presnými zásahmi dostal už na čelo streleckej tabuľky súťaže.

Už v úvode Pernecký vykopol až na Černáka, jeho strela z pravej strany šestnástky bola nepresná. Kalabiška pekne vysunul na krídle Dolného, ale mladý útočník loptu na Hlohovského neprepasíroval. V 12. minúte DAC strieľal z uhla a Šulla len tak tak loptu udržal. V 15. minúte Pernecký nezvládol súboj s Kalabiškom. Keď šiel na zem, Seničan ho preloboval a loptu, putujúcu do brány, dorazil do siete ešte Majtán - 1:0. V 20. minúte hostia vyrovnali, ale ich radosť prekazil odpískaný ofsajd. V 23. minúte finálnu prihrávku DAC-u pri protiútoku odkopol Pittner. Pernecký potom dvakrát predišiel nabiehajúcich hráčov domáceho tímu včasným zásahom.

V 27. minúte sa na Šullu rútil Černák sám, gólman Senice zachránil. V 30. minúte našiel Majtán Hlohovského a toho z tváre do tváre vychytal Pernecký. V 33. minúte musel Šulla loptu boxovať, z dorážky nebolo nič. V 42. minúte lopta z kopačiek hostí preletela tesne okolo domácej brány. Minútu pred koncom polčasu hostia zahrávali nepriamy kop a domáci ich pokus odvrátili hlavičkou Pittnera.

V druhom dejstve Kalabiška vysunul Majtána, ale gólman hostí vybehol a zasiahol. Podobnú situáciu na opačnej strane vyriešil vybehnutím Pavlík. Na pravej strane šestnástky bol Dolný, našiel Hlohovského a ten poslal loptu k opačnej žrdi - 2:0. V 60. minúte bol pekne vysunutý Majtán. Nezakončil sám, ale prihral Kalabiškovi, ktorý sa 14. ligovým gólom dotiahol na vedúceho strelca súťaže Jeliča - 3:0. Dva strelecké pokusy hostí úspech nepriniesli, jeden išiel dokonca mimo. Štyria hráči hostí zakončili akciu strelou Szarku v päťke do Šullu. V 75. minúte pokus Hlohovského pod brvno vyškriabali hostia mimo brány.

V 78. minúte Kosorín nabil Kalabiškovi, a ten zaznamenal svoj druhý gól v zápase - 4:0. Seničan sa tak vyšvihol na čelo tabuľky strelcov. V 80. minúte to skúšal Dunajskostredčan Tóth - prekopol aj tribúnu, na ktorej sedela hŕstka fanúšikov DAC-u. A tak sa zrodilo vysoké víťazstvo domácej Senice, ktorá DAC porazila 4:0 (1:0). Zároveň predstavila nového vodcu streleckej tabuľky, ktorým je nateraz Kalabiška.

Autor: Dušan Guman / onlajny.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele