2. kolo
22.07.2012 17:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Košice prekvapujúco vyhrali nad Slovanom

Košice hostili v 2. kole Corgoň ligy Slovan Bratislava. Po skvelom výkone a výsledku v Trnave získali vraňare opäť skvelý a ešte viac zaujímavejší výsledok, keďže porazili Slovan 1:0. Ján Kozák st. si tak pripísal prvé víťazstvo na lavičke Košíc po šiestich dueloch na lavičke MFK.

Spočiatku sa začínalo opatrne a bez šancí, ale aktívnejší boli domáci. V 14. minúte však na strane Slovanu po rohovom kope Hlohovského tesne minul bránu hlavičkou Peltier. V nasledujúcich minútach sa hral neatraktívny futbal, keďže si mužstvá vytvárali minimum šancí. Krajšia akcia prišla až v 31. minúte, kedy Hovančík poslal do šance Škutku, ale jeho dobrý pokus kryl Putnocký. O osem minút neskôr Hlohovský vysunul Grendela, ktorý z otočky mieril tesne nad. V závere sa ešte snažil individuálne presadiť Milinkovič, ale bývalého hráča Košíc zastavila obrana MFK. Polčas sa tak skončil bezgólovou remízou.

V druhom polčase ako prvý pohrozil domáci Škutka v 54. minúte, keď po peknom centri jeho hlavička skončila vedľa brány. V 58. minúte sa stala zaujímavá situácia, kedy sa na trávnik dostal opitý domáci fanúšik, ale toho však usporiadatelia hneď odprevadili preč. Futbalovo zaujal v 70. minúte opäť Škutka, ktorý opäť zakončoval vedľa po dobrom centri od svojho spoluhráča. O tri minúty na druhej strane sa center odrazil k Peltierovi, ktorý však strelou pomedzi Kavkove nohy neprekvapil Tofiloského. V 80. minúte sa však Košice ujali vedenia: po ľavej strane skvele potiahol loptu Gál-Andrezly, ktorého následný center už zasunul Škutka rybyčkou za chrbát Putnockého - 1:0. Vzápätí spálil veľkú šancu Karaš, ktorý úplne osamotený napokon neprekonal Putnockého. V 87. minúte sa v dobrej pozícii ocitol Peltier, ktorý však z voleja mieril veľmi nepresne. V závere však hral Slovan vabank, ale nebolo im to nič platné a Košice tak získali veľmi dôležité tri body.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Košice doma vyhraju 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pekne

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi blázen 0:2 ????

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

WEISS: Uvidite novy Slovan!!!... ale ako pozeram stale je to po starom

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial bude na lavičke Slovana Weiss, tak to lepšie nebude ani keby vymenili komplet celý mančaft

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele