10. kolo
24.09.2011 17:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Senica porazila DAC rozdielom triedy

Senica v 10. kole Corgoň ligy hostila Dunajskú Stredu. Záhoráci hráčov zo Žitného ostova porazili rozdielom triedy a posunuli sa tak na 4. priečku.

Už od začiatku sa hral na Záhorí zaujímavý súboj, obe mužstvá sa snažili o ofenzívny futbal. Domáci mali v 9. minúte sľubnú šancu, keď sa v šanci v šestnástke ocitol Diviš a následnou strelou napálil brvno Kováčovej brány. V 23. minúte Delargovu strelu vyrazil Bolek, chytil aj následnú dorážku Čoriča. Na druhej strane v 25. minúte Piroska kolmicou vysunul Diviša, ktorý následne strelou pod brvno otvoril skóre - 1:0. V 40. minúte aktívny Seničan Diviš vystrelil, ale bez úspechu.

V úvode druhého polčasu sa začalo z oboch strán svižne, ale mierne prevažovali Záhoráci, čo potvrdili v 47. minúte. Vtedyy po centri Pirosku hlavičkoval Jaroslav Diviš a strelil tak svoj druhý gól v zápase - 2:0. Onedlho pohrozili hostia: striedajúci Matůš však po peknej kombinácii mieril nepresne. Po hodine hry si vytvorili tlak domáci. Najskôr mohol Diviš dosiahnuť "hattrick", ale jeho prízemnú strelu Kováč chytil. Skúsený gólman Dunajskej Stredy si o niekoľko minút neskôr poradil aj s pokusom Pirosku. V nadstavenom čase ešte zvýšil obranca Gorosito - 3:0.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

necelých 1000 diváků

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele