32. kolo
27.05.2008 17:30 CET
4 : 0
(3:0)

Slovan Bratislava

FC Senec

Rozhodčí: Smolák - Csabay, Likavský
Diváci: 2.250

Reportáž

Slovan Bratislava - FC Senec 4:0

Slovan bez problémov zvládol svoj posledný tohtosezónny domáci súboj proti Sencu, keď zvíťazil 4:0 a posunul sa tak na piate miesto pred Košice.

Tréner Ladislav Pecko dal medzi troma žrďami šancu zimnej posile Rodingerovi. Ten musel v úvodných minútach zasahovať hneď dvakrát. Najskôr Sľukovi nevyšiel po Hanekovom zaváhaní pokus o lob a neskôr vykopával Dobrotka z bránkovej čiary Gauchovu strelu. V ďalšom priebehu prevzal taktovku do svojich rúk Slovan. Po polhodine hry senecký stopér Drahno nedovolene zastavil v šestnástke Masaryka a rozhodca Smolák nariadil pokutový kop. Loptu si na biely bod postavil Samuel Slovák a nemýlil sa. Nasledujúce minúty patrili domácemu útočníkovi Masarykovi. V 35. minúte po individuálnej akcii zvyšoval myjavský rodák na 2:0 a v 37. minúte po vyhranom osobnom súboji s Drahnom už na 3:0. Tesne pred odchodom do kabín mohol gólom do šatne iskričku nádeje pre Senčanov vykresať Medveď, ale mieril nepresne.

Aj do druhej polovice stretnutia vstúpili lepšie belasí. V 54. minúte sa pekným streleckým pokusom prezentoval Slovák, senecký Novota na druhej strane zasa vytiahol pekný zákrok. Aj do ďalšej šance sa dostal Slovan, Breznaník však mieril nepresne. Senec sa nevzdával a snažil sa niečo s výsledkom spraviť. Do veľkej príležitosti sa dostal Medveď, Rodinger však jeho pokus zlikvidoval. Mladý brankár Slovanu si onedlho nato poradil aj s Kozárovou šancou. V 81. minúte sa Slovanu ešte podarilo navýšiť svoj náskok. Na konečných 4:0 pre domácich upravil Breznaník.

Autor: Andrej Liška

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovan to dokáže. Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele