18. kolo
01.12.2007 17:30 CET
1 : 0
(0:0)

MŠK Žilina

Banská Bystrica

Rozhodčí: Hriňák - Košecký, E. Weiss
Diváci: 3.512

Reportáž

MŠK Žilina - Dukla Banská Bystrica 1:0

Žilinskí futbalisti potrebovali v zápase s Bystričanmi vyhrať ak chceli získať primát jesenného majstra bez čakania na zajtrajší výsledok zo zápasu Artmedie. Hneď v prvej minúte dostali šancu hostia, ale priamy kop Debnára skončil iba v múre. O minútu mala žilina prvú šancu, Vladavič vysunul Brešku, no Boroš bol pozorný. Po desiatich inútach hry odcentroval na Deváteho Pekárík, ale jeho strele chýbala presnosť. V 23. minúta zakončoval po Vladavičovom centri Deváty, a opäť vedľa. V 27. minúte poslal do šance Jež Štyvra, ktorý svojou strelou napálil brankára hostí. Hostia rozohrávali ďalší priamy kop po polhodine hry, no Kulíkov pokus trafil opäť múr. V 38. minúte si postavil loptu Jež a z dobrých dvadsiatich metrov nastrelil tyč Borošovej brány.

Žilina nastúpila aktívne aj do druhého polčasu. V 47. minúte zahrávali domáci rohový kop, po ktorom sa najlepšie zorientoval v šestnástke Breška a otvoril skóre – 1:0. O desať minút našiel Leitnerov center Štrbu, no jeho strelu chytil Boroš. Po hodine hry zahodil trestuhodne gólovu príležitosť Štyvar. Deváty nedokázal streliž gól ani po presnej prihrávke od Lietavu, tento krát český útočník mieril znova nad bránu. Na konci sa mohol ocitnúť v dobrej pozícií Lietava, ale nedokázal spracovať ťažkú prihrávku. V závere už Žilina ustrážila tesný jednogólový náskok a stala sa jesenným majstrom.

Autor: Tomáš Lederer / profutbal.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele