Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina D
21.11.2007 20:30 CET
0 : 5
(0:1)

Reportáž

San Marino - Slovensko 0:5

Slovensko porazilo vysoko San Marino a v konečném účtování skupiny skončilo čtvrté. San Marino je bez bodu poslední. Dva góly vstřelil Čech, po jednom Hamšík, Hološko a Michalík. První branka ale padla až tři minuty před přestávkou.

Domácí tým mohl jít před slabou návštěvou 500 diváků do rychlého vedení, když po faulu Hamšíka střílel z trestného kopu Andy Selva, ale zamířil vedle branky. V páté minutě trefil Selva dokonce břevno! Na druhé straně střílel nad Krajčík, stejně tak Kozák. V 19. minutě zase střílel nad domácí Mariani, po půlhoidně otestoval pokusem z dálky Seneckého Selva.

Sanmarinský gólman Valentini zase zlikvidoval zakončení Bórbelyho, po centru Kozáka a přiťuknutí Hološka otevřel hlavičkou skóre až v 42. minutě Michalík. Více branek začalo padat až po změně stran. Po rohu Hamšíka zvýšil na 2:0 hlavou Hološko, o dvě minuty později přidal Hamšík třetí zásah. V 57. minutě po centru Kozáka dal čtvrtý gól Marek Čech. Svou druhou trefu mohl přidat Hološko, ale netrefil přesně, před opačnou brankou zlikvidoval Senecký brilantně trestný kop obránce Valentiniho. V 83. minutě stanovil konečné skóre po přihrávce Halenára přízemní střelou opět Marek Čech.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slováci si v pohodě zastříleli, ale konečnou podobu kvalifikace chtěli vidět v jiném pořadí.Mají vyšší potenciál, ale nedokážou to prodat. Naproti tomu San Marino považuji za úplně nejslabšího účastníka evropské kvalifikace, ostatní fotbalové trpaslíky stavím nad ně. Nejen Andorru, ale hl. Lichtenštejnsko či Faerské ostrovy. Sice se sympaticky snaží, to je tak ale všechno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele