Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina D
08.09.2007 20:15 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Češi vyhráli v San Marinu 3:0

Česká reprezentace veze ze San Marina povinné tři body, vítězství 3:0 se však do kroniky našeho fotbalu rozhodně nezapíše. Pod utrápené vítězství se gólově podepsali Rosický, Jankulovski a v nastaveném čase i Koller.

Kouč české reprezentace Karel Brückner nemohl do utkání se San Marinem, které nastoupilo v defenzivní formaci s pěti obránci, postavit zraněného Milana Baroše, a tak se v trojčlenné útočné formaci po boku Jana Kollera objevili Marek Kulič a Martin Fenin.

Zápas začal podle očekávání, Češi ihned zatlačili soupeře před vlastní branku, ale k šancím to nevedlo. Hrozili i hráči San Marina, když se dostávali přes nedůraznou obranu, vybojovali dva rohy a v jedenácté minutě si dokonce vypracovali gólovou šanci, střelu Andyho Selvy, jednoho ze dvou profesionálů v domácím týmu, musel likvidovat Čech.

Čeští reprezentanti si nevěděli s úporně bránícím soupeřem rady, šance tak přicházely jen ze standardních situací - přímý kop Jankulovskiho tečovala zeď těsně mimo branku, po rohu hlavičkoval Koller do rukou gólmana Simonciniho, další přímý kop z hranice vápna poslal Rosický jen do zdi a ke gólu nevedly ani následné zmatky v domácí šestnáctce. Šancí přibývalo, v té největší prováhal ideální okamžik k zakončení Kulič, střela Fenina skončila v zámezí.

Až ve 32. minutě přišel vytoužený gól. Kuličovu polostřelu polocentr gólman Simoncini vyrazil, bohužel pro domácí však přímo na hlavu Tomáše Rosického, od něhož se míč víceméně odrazil do branky - 0:1. Češi chtěli přidat další góly, Fenin trefil Jarolíma a od toho se míč odrazil těsně mimo, mezi tyče nemířil ani další pokus teplického útočníka.

Čeští fanoušci, kterých do San Marina dorazily zhruba dvě tisícovky, jistě čekali víc než hubené vedení. Doufali ve zlepšení výkonu po přestávce, bohužel ale marně. Místo toho přišly dvě slušné šance domácích. Nejprve po chybě Galáska a přihrávce od Selvy mířil těsně vedle Marani, pak se do šance elegantně dostal Selva, ale obránci se stačili vrátit a nebezpečí zažehnat. Češi kontrovali jen málo nebezpečnou střelou Fenina a závarem po přímém kopu, jenž nic nepřinesl.

Po hodině hry přišla rušná pětiminutovka. Tu bohužel odstartoval zbytečným faulem ve středu hřiště Jan Koller, vysloužil si žlutou kartu a ve středu proti Irsku bude chybět. Pak se český gólman natahoval po centru Jarolíma a byl by z toho gól, kdyby těsně před ním nestačil zasáhnout brankář Simoncini. O tom, že San Marino bude dohrávat v deseti, rozhodla 63. minuta, kdy Della Valle ostře sestřelil Jarolíma a poprávu uviděl druhou žlutou. A mohlo být pro domácí ještě hůř, kdyby rozhodčí nepřehlédl, jak Vannucci mez míče loktem srazil k zemi Rozehnala. V 65. minutě pak přišel velký závar před domácí brankou, z něj vzešla Kollerova střela, ta se však od břevna odrazila na brankovou čáru a obránci odvrátili do bezpečí.

Trápení pokračovalo, český tým byl stále bez nápadu, domácí i v oslabení živili naději na zázrak, totiž že by z náhodného brejku vyrovnali. To se naštěstí nestalo, Češi čtvrt hodiny před koncem přidali uklidňující druhý gól. K přímému kopu z 20 metrů se postavil Marek Jankulovski a skrz zeď mířil přesně k tyči - 0:2.

Utkání se dohrávalo v ještě pomalejším tempu, přesto přišly v závěrečné desetiminutovce další šance. Po Kollerově krásné uličce šel sám Vlček, míč mu však vypíchl dobře vyběhnutý Simoncini, neujala se pak Kollerova hlavička, rána Ujfalušiho ani další hlavička Rozehnala. Až v úplném závěru nastavení si Jan Koller trochu spravil náladu - naskočil si na centr Vlčka a svým padesátým gólem v reprezentačním dresu, jak jinak, než hlavou, stanovil na konečných 0:3.

Češi tedy splnili povinnost, ovšem jak trefně poznamenal komentátor TV Prima, vítězství nad San Marinem spíš utrpěli. Zápas nepřinesl nic, na co by mohli fanoušci vzpomínat, navíc jsme přišli o Jana Kollera, který bude v klíčovém utkání s Irskem velmi chybět...

Autor: Petr Starý

Komentáře (153)

Přidat komentář
HOST*bary72

O:3

Reagovat
HOST*marthas

To snad možná i víc...nedávno se i Baroš trefil do branky, tak snad...doufám...

Reagovat
HOST*Lion

tak snad tam nějakoýho "ušmudlance" z penalty dáme a vyhrajeme. Pokud k tomu ještě použijeme ten náš "obranej blok" tak by to mělo bejt dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsi ten obrany blok proti San Marinu??Hrali na jednoho utocnika a co nam nadelal starosti.Nevim jestli by jsme mohli hrat na jeden gol.

Reagovat
HOST*Lubi

0:5. střelci branek: Koller 2, Baroš 2, Rosický

Reagovat
Marv

Polák 2, Jarolím, Fenin

Reagovat
Shevchenko

0:3 Koller 2, Fenin

Reagovat
smazaný uživatel

0:5, Vlček 2, Fenin 2, Rosický.

Při vší úctě ke Kollerovi, Galáskovi, Šmicrovi a dalším oporám minulosti, kteří v současnosti mají již 32-33 let a více, by měl trenér dávat víc šancí v základu mladším, které určitě máme (viz úspěch "20"), a vybodnout se na "nováčky" typu Kuliče, který už také nemá moc fotbalové budoucnosti před sebou.

Reagovat
HOST*

A jakou perpektivu má Vlček ??? Než něco napíšeš tak použij mozek kamaráde!

Reagovat
HOST*

Především by měl dávat šanci hráčům, kteří jsou ve formě, a to Standa Vlček momentálně je.

Reagovat
HOST*Já

Vlčkoj se povedly dva zápasy a hlavně svoji gólovou šanci v zápase nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 z penalty

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*mmarekk

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*mmarekk

a proč ne? Musíme trumfnout ty němce přece

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

po nekonečně dlouhé době (cca 1,5 roku) se mi konečně pravděpodobná sestava líbí ..

pokuď repre nastoupí 4-4-2 ve složení:

Čech-Ujfaluši,Kováč,Rozehnal,Jankulovski-Vlček,Jarolím,

Rosický,Polák-Koller,Fenin

tak ta naše sestava dostane konečně nějakou tvář.. jistě, je to zápas s absolutním outsiderem, sestava bude možná kvůli tomu "odvážná"

Ale když se vymění Fenin za Baroše bude se mi tahle sestava líbit a nebudu se za ní stydět. Bohužel pořád nemáme kraje, Vlčka si hodně dlouhou dobu nepamatuju na kraji, Jarolím by mohl hrát klidně zleva, Polák sice také, ale že by se jednalo o nějaké brusiče křídelní, to zrovna ne. Nevadí, já jsem s "pravděpodobnou" sestavou spokojen.. Žel bohu po tak dlouhé době.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosu bych přesunul nalevo, středních záložníků máme dost.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

stejně by se cpal pořád do středu.. ale možná by to šlo , Nedvěd taky nebyl a není klasické křídlo a jak zleva skvěle řídil a ještě řídí hru..

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť Rosický hraje nalevo i v Arsenalu. To zase bude dědkovi trvat dva roky ( to už tam teda snad nebude ) než si všimne, kde kdo hraje v klubu jako v případě Grygery a Ujfalušiho?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no já v poslední době viděl Rosického a celý jeho Arsenal jenom ze záznamů.. vím, že se pohybuje nalevo, ale nenapadlo mě to.

Reagovat
anonym

A na to Arsenal podle mě taky nejvíc doplácí,nemá žádný klasický křídlo jako byli Pires a Ljunberg.Hra Rosickýho s Hlebem na stranách není podle mě nic moc.Cpou to všechno středem.Raději bych Rosu viděl uprostřed.

Reagovat
HOST*

já to tipuju 5-7:0.sem rád že je kováč v základu,kéž by v lednu zakotvil v interu...

Reagovat
HOST*

Kováč je tam ten největší tragéd, teda s Plašilem, abych nezapomněl.

Reagovat
HOST*M11

10:0 halvne me nesezerte

Reagovat
HOST*

tipuju tak 6.1.

Reagovat
HOST*k

spis 0:10

Reagovat
HOST*kouba

škoda že nehraje baroš, to bych si vsadil na remízu:-))))

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
HOST*Arne

1:9

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

0:4

Reagovat
HOST*

me se stejne ta repre zda stara sestavil bych repre takhle B:P.Cech,M.Danek,M.Lejsal

O:Ujfalusi,Jankulovski,Rozehnal,Kovac,Mazuch,Simunek,Grygera,Suchy,zapotocny

Z:matejovsky,rosicky,polak,krepinsky,kalouda,pudil,Fillo,opiela

U:fenin,baros,sverkos,papadopulos, asi sem mozna na nekoho zapomnel ale chce to proste radikalni obmenu mozna nepostoupimena euro ale aspon nazbiraji skusenosti a budem uspesni v dalsi kvalifikaci

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

opiela je slovák ne?a kdo je Krepinsky?

Reagovat
HOST*M11

ty si traged

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nějaké rozumné časové období, tzn. cca. do EURA a se zachováním kostry i po něm ( přijde snad novej trenér ) bych volil:

Čech

Ujfaluši - Grygera/Kováč - Rozehnal - Jankulovski

D. Jarolím - Polák - Švec - Rosický

Vlček/Fenin - Baroš/Koller

Rozehnal hraje až podezřele kvalitně, naopak Galásek nemá budoucnost a ani současnost neni kdovíjaká. Sivok skoro nehraje, Kováč stopera, Plašil na to nemá, takže ač se to některým nemusí líbit, logicky tam nejlépe pasuje Švec, kterej letos hraje ve vynikající formě.

Útok je otázka toho, jestli děda bude chtít pokračovat v té trapárně "vše na Kollera" nebo zkusit hrát fotbal, i když to by Jendovi dveře nezavíralo. Na výběr toho mnoho není, de-facto 4 kusy, 5 pokud se Kulič probere z letošní mizérie. Dobré složení je spíš hra na náhodu, když x let hrajeme téměř každý zápas ve stejném složení, takže poklesy formy obou mají katastrofální následky.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem říkal, že Rozehnala odsuzujete až moc brzy..

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl - on hrál dlouhodobě příšerně. Kdyby to bylo po třech zápasech, tak by to bylo předčasné, ale marně vzpomínám, kdy předvedl v repre něco kloudného.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dela Plasil???? Boooze

Reagovat
smazaný uživatel

tip: 0:3 Koller, Jankulovski, Rosicky

Reagovat
HOST*Kirtap

hh dobry luck xD

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme trefil

Reagovat
HOST*Oxbow

To jsi celkem rosek :)mel si to nekde volepit aspon za 50

Reagovat
HOST*

já bych tam dal místo galáska abraháma-ten umí vybojovat míč,nahrát i vystřelit

Reagovat
HOST*

jedině Poláka

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sestavu proboha dělal Brückner, nebo Zíka?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu kdo to vymyslel. Jediný štěstí je, že proti San Marinu se to nedá posrat. Ale až nás porazí Slovensko, to bude tvrdé...

Reagovat
smazaný uživatel

Po 23 minutách to vypadá, že Deník princezny bued lepší zábava

Reagovat
HOST*

1.poločas sme hráli dost špatně a dali štastnej gol...san marino hraje na svoje poměry hodně kvalitní fotbal...

Reagovat
HOST*

je to hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem jsem čekal, že si hráči v pohodě zastřílí, zkusí si nějaké ty akce a s dobrým pocitem odejdou ze hřiště za stavu 6:0. Ošklivě jsem se mýlil.

Je to v hlavách hráčů, pokud se nedokážou správně namotivovat a školí je prakticky jeden ofenzivní hráč, asi je něco špatně. Bruckner už nemá národnímu týmu co dát, měla by přijít změna.

San Marino je nejslabší tým v Evropě a my se s ním takhle trápíme. Naprosto zbytečně. Dali jsme sice tři goly, ale ten tým byl zralý na větší příděl.

Tragédi zápasu: Rosický, Ujfaluši, Rozehnal, Kováč, Galásek, Kulič.

Šedý průměr: Koller, Fenin

Celkem dobře: Jarolím, Jankulovski

Celkem mě pobavilo, jak frajer ze San Marina surově zajel Rozehnala a pak si si na to se svým spoluhráčem plácl.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Slipknot - Wait and bleed (1997)... Česká reprezentace pod Brücknerem - Wait and bleed (2007)...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický měl pár světlýh momentů, ale s tím co předvádí v Arsenalu se to srovnat nedalo. Ujfaluši až na tu střelu taky tak strašnej nebyl. Rozehnal pokazil de facto co mohl, to souhlasím, stejně tak Kováč...jiný stopeři by neškodili. Galásek je tragickej už tradičně, Kulič dneska pokazil každou přihrávku. Koller se vážně moc nevytáh, ale Fenin se mi docela líbil, každopádně se snažil. Jarolím byl podle mě průměrnej, Jankulovski podle mě dneska jeden z nej, možná úplně nejlepší hráč na tom "hřišti" (u nás kde se hraje 2. ženská liga máme lepší trávník).

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím byl jednoznačně nejlepší český reprezentant v tomhle zápase.

Reagovat
HOST*

cha cha cha, Jarolím dopředu neukázal nic. uní jen zabrzdit útok a to mi připomíná Galáska

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

na jaký zápas jsi se včera díval?

Reagovat
HOST*

souhlasím Jarolím byl s Feninem naším nejlepším hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl "brücknerovsky" hledat pozitiva, tak snad jedině že je židle pod Brücknerem, a tím pádem i pod Košťálem, ještě více vratká než doteď. Jinak hra samotná je zápas od zápasu horší - amatéři nás trápí, předtim neporazíme slabé Rakousko, že nejsme dávno ani malou konkurencí kvalitním týmům ani nemluvě.

Nejhorší ty dědkovy výmluvy - "Jsem čekal že to bude obtížné...". OMG, dyť to bylo San Marino, ty musíme přejet 5:0 i kdyby si naši dali před zápasem vepřo knedlo zelo.

Maximum bude, když uděláme nějakym omylem EURO.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Košťála se jen tak nezbavíme

Reagovat
smazaný uživatel

Sám řekl, že konec Brücknera bude znamenat i jeho konec u repre. Jestli ho Hašek nebo Kubíček a spol. vykopnou úplně nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ani sám nevěříš .. ten bude ve fotbale pracovat ještě hodně dlouho..

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej trenér, kterej nahradí Brücknera, si za zády nenechá někoho, kdo mu bude kecat do sestavy a vůbec všeho.

Reagovat
HOST*Kirtap

Smutne ale pravdive...

Reagovat
HOST*bary72

Souhlas.

Reagovat
HOST*

To je vše co k naší hře mužu uvést:

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

připojuju se:

Reagovat
HOST*batistuta

také připojuju se:

Reagovat
-Kopy-

Ježiš, to byl trapas zase...

Kurva ať už táhne ten Bruckner

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

70% viny Bruckner, ostatek hráči.. dřív se chodili do repre hráči uklidnit, teď se tam chodí stresovat.. Bruckner ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No viděl jsem asi 20 min celkově a stačilo mi to. Na tohle se fakt nemá cenu dívat. Itíli -Francie taky nic moc fotbal, doufám že se aspoň Španělé nebudou trápit i když hrají od 20 min. v 10. Alonso šlápl soupeři do rozkroku.

Reagovat
smazaný uživatel

no já viděl před rokem Francie-Itálii.. a to byl docela slušný fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano slušný možná ale když nepadne branka tak fotbal většinou stojí za nic. Neviděl jsem celý zápas, ale nic moc prostě.Pro nezaujatého diváka nudný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech-6

Ujfaluši-3

Kováč-2

Rozehnal-3

Jankulovski-7

Galásek-3

Rosický-4

Jarolím-7

Kulič-4

Koller-4

Fenin-4

Vlček-5

Polák-3

Plašil-4

Reagovat
-Kopy-

Čech-6

Ujfaluši-4

Kováč-3

Rozehnal-3

Jankulovski-6

Galásek-3

Rosický-4

Jarolím-6,5

Kulič-3

Koller-4

Fenin-4

Vlček-3

Polák-4

Plašil-4

Reagovat
smazaný uživatel

no ale shodnem se na jednom.. .. to jsou zatraceně špatné známky . Jsme tak přísní, nebo co?

Reagovat
-Kopy-

spíš jsme ještě hodní...tragický todle...

Diť já už se ani netěším na repre pauzu...

už aby se zase rozjeli ligy

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky se už netěším..

Reagovat
HOST*bary72

Když si vzpomenu, jak tam vyhráli Irové se štěstím 2:1, tak se zdá dnešní výsledek celkem slušnej. Ale po tý bídě, co tam naši profesionálové z nejlepších evropských lig předváděli by mělo být každému před zápasem s Iry hodně úzko! Opravdu už bychom měli požadovat od p. Brucknera systémovou aktuální analýzu stavu naší reprezentace (psanou bez p. Košťála!!!), jinak to bude na Euru, pokud postoupíme, velká trapnost!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto "výkonem" naši skutečně potvrdili, že se blíží rozhodující zápasy. Bohužel jejich výsledky asi nebudou v náš prospěch. Na dnešní výkon se skutečně nedalo dívat.Ještě štěstí, že Slovensko v poslední minutě nastavení vyrovnalo na 2:2. A ta Brucknerova slova po zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je fakt, ještě že to Slováci aspoň zremizovali. Co říkal? "Podali jsme slušný výkon, soupěř byl houževnatý, ale splnili jsme povinnost a body si vezem"?

Reagovat
smazaný uživatel

... By byla prdel, kdyby nám dalo San Marino góla..

Reagovat
HOST*Lion

nevim,co bych k tomu měl říct. Je mi z naší repre do breku,ale nic nenaděláme,nezbývá nic jinýho,než doufat v lepší zítřky,ale táhne se to už hodně dlouho a mělo by se v zákulisí už konečně začít něco dělat,ne jen o tom jenom mluvit a mluvit a mluvit.Po MS v Německu odešli opory Nedvěd, Poborský Šmicer,kvalifikaci sme bez nich začali výborně a zdálo se,že je můžeme nahradit,ale opak je zřejmě pravdou.Trochu se začínam obávat,aby sme nedopadli jako Maďaři,kteří ve 30 až 60 letech patřili mezi vůbec nejlepší týmy na světě a jak hrajou v současnosti? Vedení repre by se nad tím mělo zamyslet a dělat všechno pro to,aby náš tým byl jako dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Brukner sází na sehranost, disciplínu, standardky a Kolera...nic z toho jsem ale dneska neviděl. Jako velký zastánce trenéra Brucknera říkám ať se probere, vyliská ty baletky nebo ať jde

Reagovat
Radin

Nebylo to všechno zase tak černé,bylo to horší :-))

Reagovat
HOST*

Reagovat
Shevchenko

Prima ? !

Reagovat
HOST*Lion

hm,tak koukam,že opálenym Španělům asi na Islandu zamrzaj úsměvy (Island-Španělsko 1:0,asi ve 20 minutě 2 poločasu)

Reagovat
HOST*Rehy

Je mě líto našich FANOUŠKÚ, kteří jeli takovou dálku naše "profesionály" podpořit, zaplatili nejakých 30euro za lístek a pak museli koukat jak to naši kluci s ůsměvem nartech odchodili. Chce se mě z vás

Reagovat
HOST*

Slovensko DEKUJÉÉÉM!!!

Reagovat
HOST*GATTUSO

Kyslíku, ač jseš neuvěřitelně arogantní, máš tady asi nejinteligentnější názory. hoď mi svý icq. společně s Shevchenkem a Merenguesem. rád bych pokecal o fotbale i jinak, než na diskuzi, na který nemám možnost být tak často. další cool diskuzeers : Andy Conceicao, San Siro, Stam, Jakub19.

Reagovat
HOST*

Dopisuj si s Brücnerem Gattuso když mi ti nevoníme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*GATTUSO

měl jsem vypito, když jsem to psal...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

děkuju

Reagovat
HOST*

ja nevim co ste cekali za fotbal...dyt hrali 5-4-1...

Reagovat
smazaný uživatel

No to sice hráli, ale co? Kde jsou oni, amatéři, a naši profesionálové?

Reagovat
HOST*Barry

Hey tak to už si snad dělá prdel!!!To už není možné..Povolat Doška to kopyto ze Sparty které akorát pořád fauluje lokty je mi z toho na

Reagovat
HOST*Já

Naše reprezentace je v krizi a podle mě za to může trenér... když hraje tým, ve kterým sou hráči z FC Chelsea, Arsenalu, AC Milan nebo Newcastelu, tak by si měli vést lépe proti amatérům... obrana nehraje vůbec dobře, možná by bylo lepší, kdyby se na stopera vrátil Ujfaluši a Grygera by hrál zprava, protože taky dává dobrá centry... a Vlčka ani Kuliče bych už nezval, spíš Fenina a Lafatu... taky by to chtělo oživit zálohu a najít pořádného levého záložníka, protože Rosa musí hrát vprostřed

Reagovat
HOST*jubster

Vyměnit trenéra, už je tam moc dlouho. jak teďka budeme hrát s Iri, jsem zvědavej, jak budou teďka hrát bez Kolera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivum včerejšího zápasu bylo, že jsem trefil tip a vybral bank z celé hospody. Jinak jako hrůza, na tohle se prostě nedá koukat. O postup se ale stejně nebojím, zas se na nás přilepí pověstné štěstí a bude to v suchu, jako už několikrát za Brucknera. Jsem Čech, ale je mi už celkem jedno, jestli postoupíme, ta reprezentace, to je opravdu výkvět, od Košťála, přes Brucknera, vliv hráčských agentů atd. Jen jsem zvědavý, komu svěří po Brucknerovi roli hlavního trenéra, aby z toho nebyla nějaká tragédie typu Rady a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Když dostal Koller kartu, tak si říkám ok, aspoň se ukáže, co jsme schopní hrát bez vysokého útočníka. Přijdu domů a zjistím, že už chvíli po zápase povolal Doška.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je potřeba Doška střelit a naplnit kasu.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no musej se nějak uživit, když ani Košťa nedokázal zařídit penízky z LM..

Reagovat
HOST*M11

dobra pripominka

Reagovat
rufus

přesně tak, taky sem si říkal, že se změní způsob hry, už nebudem tak nakopávat a pak zjistim, že je tam Došek. Já sem sice Sparťan, ale představa útoku Došek - Kulič.. no nemám zájem lehce řečeno. Tak ale Došek stejně asi od začátku nenastoupí, i když je Bruckner všeho schopnej. Navíc proti Irský obraně by se nám hodila hra po zemi bez nakopávání.

Reagovat
Shevchenko

Jinak ten debil na primě nám hlavně nezapomněl říct, že si máme počkat po zápase na vyvolené.

Reagovat
HOST*

Reagovat
-Kopy-

Jakej debil ?

to komentoval dobře, a že na konci upozornil na následucí program mě fakt netrápí

Reagovat
Shevchenko

byl strašný.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no já se hlavně modlil, aby už nepromluvil Drulák, nebo kdo to tam byl.. .. sice o fotbale ví, ale jak on mluví.. sorry, ale to tak nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

No Drulák aspoň na rovinu řekl, že to stálo za hovno. Tak příšernej fotbal snad ani nešel pěkně komentovat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no však říkám, že komentoval dobře, ale příšerným způsobem.. leze to z něho jak z chlupaté deky, a to je špatně. Celý ten přenos byla ztráta času, bohužel.. Snad můžu doufat, že s Iry to bude jiné, nebo ne?

Reagovat
rufus

doufat můžeš, ale očekávat asi moc ne..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Lion

hm,tak jestli to bude komentovat Trotlbach nebo Pumprlíček, tak to si radši vypnu zvuk

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no to je fakt.. to se máme zas na co těšit.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale ne, tak krutí zas nemůžou být. to bude komentovat někdo jiný, ti dva by byli za trest.

Reagovat
Shevchenko

Trotlbach už myslím nekomentuje, myslím za ten jeho "parádní výkon" proti Andoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tihleti hráči nemaj u komentáře co pohledávat, resp. by je měli lépe vybírat. Nejde jen o Druláka, ale třeba Táborský, to je taky katastrofa. Nebo Luhový při PL na Primě, to sem umíral. Naposledy za něco stál na MS Luboš Kozel ve dvojici se Svěceným. Komentovat mají komentátoři, ta skupina označovaná jako "odborníci" má být ve studiu. To je jako chtít po Ronaldinhovi aby šel chytat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hmm

Reagovat
HOST*M11

blbost...nemusi byt ve studiu... kdyz maji dobre pripominky tak je to fajn... ale je fakt ze nekdo v tom umi chodit nekdo to mysli dobre jen neumi mluvit no... musi se vhodne volit spolukomentator hold... paradni je Hostak u hokeje...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jinde je necpou do přenosů, aspoň pokud to má za něco stát, vždy to dělá jednotlivec nebo dvojice, kteří se tím živí, můžou se dopředu připravit. Takhle tam někdo komentuje a host prohodí nějakou větu, případně to chce převzít. Tak jako tak z toho vznikne komentátorská katastrofa.

Reagovat
HOST*M11

asi mas pravdu no

Reagovat
HOST*Lion

Je mi jedno,jestli ve středu porazíme Iry parádnim výkonem (což se teda moc nepředpokládá) anebo nějakym trapnym výkonem,ale hlavně ať sou 3 BODY!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Peťan

největší hovado českého fotbalu? pan Košťál!!! už mě ten náš fotbal nebaví. Hrajou proti amaterům co si jdou večer začutat a ještě je sotva porazí. Hvězda Rosický nic neukázal. Asi by už měli začít hrát něco jinýho než to nakopávat na Kollera ptž podle mě už to Jendu pěkně sere. Rozehnal hrál jak ožralej a nvm co by Kováč dělal v Interu, když neuhlídá ani amatéry. Radši jak do repre tahaj starý přesloužilce než mladý hráče. podle mýho by na stoperovi mohl hrát v pohodě šimůnek nebo suchý. Na kraji Skácel či Janda. na středu bych to nechal na Jarolímovi a Rosickým ale vzal bych na střídačku Jarošíka. Ve skotsku sice teď nehraje ale podle mě je jeden z nejlepších hráčů bez pozvánky. Fenin na střídačku a do útoku Koller a Baroš. Baroš se sice trápý ale do šancí se dostává narozdíl od ostatních. Jinak pan Brücner už pro český fotbal udělal hodně a vážím si ho ale v 70ti letech je na to už moc starej, ale kdo by tam šel trénovat? Dokud tam je Košťál tak tam nikdo z trenéru, který za něco stojí nikdo nepude

Reagovat
HOST*

akorát že koller v příštím zápase nemůže hrát kvůli kartám

Reagovat
HOST*

mel nechat chytat vaniaka!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*
Reagovat
HOST*

protiirsku:------------Čech-------------------------------

----Grygera------Rozehnal-----Ujfalusi----------KOváč(můžemskusit)

---------------------Suchý--------------------------------

----Skácel------------Rosický-------------------------Polák

-------Vlček(něco jak Kaká)----------------------------

--------------------Baroš-------------------------------

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Pekna sracka ta sestava

Reagovat
smazaný uživatel

"Vlček (něco jak Kaká)"

Reagovat
HOST*marthas

A jak tam chceš narvat zraněnýho Grygeru a Baroše, to by mě fakt zajímalo...

Reagovat
HOST*

To je sestava a Vlček jako Kaká, to třešnička na dortu.

Reagovat
HOST*GEGE

s tim Vlcem si me dostal uplne

Reagovat
HOST*

Kováč může leda tak nosit pití,soudim podle včerejšího výkonu proti amatérům

Reagovat
HOST*M11

moc se nelibi ale Rosa jako kapitan... nemuzu si pomoct...

Reagovat
HOST*M11

*se mi

Reagovat
HOST*Peťan

mě taky ne..ale kdyby to měl čech tak by zase nemohl pořádně komunikovat s rozhodčím.. i tak bych pásku dal Kollerovi rosickej v arsenalu dře aby se zviditelnil a hrál a když přijede do nároďáku tak si myslí že se z něj každej posere... hrávál teda líp

Reagovat
anonym

Arsenal není reprezentace,pleteš jabka s hruškama.

Reagovat
HOST*Peťan

ale pokaždý jde o fotbal

Reagovat
anonym

Srovnej kádr Arsenalu a reprezentace.Rozhodně mi nepřijde,že by v repre hrál oddychově,nemůžeš současnou hru týmu dávat za vinu jenom jemu.

Reagovat
HOST*Peťan

------------------Čech---------------

Ujfaluši---Šimůnek---Suchý--Jankulovski

Šmicer----Rosický----Jarolím-----Skácel

-------------Koller-----Baroš-------

Střídačka:Vaniak, Zítka, Sionko, Jarošík, Rozehnal, Fenin, Janda, Kulič, Berger, Svěrkoš, Hubník,

Reagovat
Shevchenko

Grygera?

Reagovat
-Kopy-

lavička...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já šel místo fotbalu radši sklouznout na zimák a koukám, že jsem udělal dobře

Reagovat
HOST*svk

Zase sme vam pomohli.Ale ak budete hrat tak ako u tych amaterov tak vam daju Iri posilneny o Duffa a Finena riadnu lekciu.My vam to v Prahe mozno pustime,ale co bude v Nemecku a na Cypre.Trapite sa podobne ako my.

Reagovat
HOST*Filip

Cesi krasně porazily nemce Germany 0:3 Cesko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele